kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Mayıs 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haber turu

İki haftada keneden beşinci ölüm
Sivas'ın Koyulhisar ilçesine bağlı Yolüstü köyünde yaşayan 69 yaşındaki Mustafa Kehya, misafirliğe gittiği Suşehri ilçesinin bir köyünde bulunan kızının evinde rahatsızlandı. Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Hastalığı şüphesiyle tedavi altına alınan Kehya, yapılan tüm müdahalelere rağmen önceki gün hayatını kaybetti. Kene ısırması nedeniyle iki haftada Samsun'da 2, Çorum ve Sivas'ta da birer kişi olmak üzere 4 kişi ölmüştü.

En sağlıklısı Cabernet Sauvignon
Danimarkalı bilim adamlarının yaptığı araştırmaya göre günde iki kadeh şarap kalp krizi riskini azaltıyor ve kan akışını düzenliyor. Araştırmada günde iki kadeh şarap içen insanların, içmeyenlere göre erken ölüm riskinin daha düşük olduğu ortaya çıktı. Uzmanlar şarap seçiminin çok önemli olduğunu ve en sağlıklı şarabın Cabernet Sauvignon üzümlerinden yapılanlar olduğunu belirtiyor.

Koç burcu dikkatsiz araç kullanıyor

İngiltere'de bir sigorta şirketinin kaza yapan sürücüler ve burçları üzerinde yaptığı araştırma ilginç sonuçlar ortaya koydu. Kaza yapanların en çok Koç burcundan olduğu belirlendi. İkizler ve Boğa burçlarından olanlar Koçların ardından en çok kaza yapan burç grupları. Yay, Terazi ve Akrep burçlarından olanlar ise diğerlerine göre daha az kaza yapıyor. Araştırma 70 bin kaza vakası incelenerek yapıldı. DIŞ HABERLER