kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Mayıs 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
REINA'DA EĞLENDİ... Vodafone Ceo'su Arun Sarin, eşi ve arkadaşlarıyla birlikte Reina'da keyifli bir gece geçirdi. Reina'nın deniz mahsulleri ağırlıklı mönüsünden yemeyi tercih eden Sarin ve arkadaşları, geceye kulüpte eğlenerek devam etti.

Vodafone CEO'su Sarin Formula 1 için geldi Vitai'yi alıp dönecek!

Vodafone CEO'su Sarin'in F1 için Türkiye'ye geldiği gün şirketin Türkiye Genel Müdürü Vitai görevinden ayrılma kararı aldı..
Vodafone CEO'su Arun Sarin şirketinin sponsor olduğu Vodafone McLaren takımını izlemek için İstanbul'a geldi. Sarin'in eşi ve arkadaşlarıyla Reina'da eğlendiği gün, Vodafone Türkiye Genel Müdürü Attila Vitai görevinden ayrılma kararını açıklamıştı. Vodafone CEO'su Arun Sarin, Vitai'nin görevinden ayrıldığı gün, Formula 1 yarışları için İstanbul'a geldi ve akşama da eşiyle Reina'da eğlendi. Vodafone CEO'su Londra'ya dönerken Vitai de görevinden ayrılacak. Ancak, Vitai'nin İngiltere Vodafone'da çalışmaya devam etmeyeceği de iddia ediliyor.

VITAI SON KEZ VODAFONE'DA
Yani, Vitai'nin Vodafone için son görev yaptığı ülke Türkiye olacak. Sarin döneminde büyümesine devam eden Vodafone, Japonya'dan çekilmiş ve Türkiye ile Hindistan gibi gelişmekte olan pazarlara yatırım yapmıştı. 25 ülkede 252 milyon aboneye sahip şirketin CEO'su da verdiği kararlar yüzünden yatırımcılar tarafından eleştiriliyordu. 1999'dan bu yana Vodafone'da görev alan Attila Vitai, Türkiye'den önce Macaristan'da görev yapmıştı. Sarin; Hindistan, Türkiye gibi gelişmekte olan pazarlarda elde ettiği büyume ile CEO koltuğundaki yerini korumaya devam etmişti. Sarin'in Japonya'dan ayrılma kararı da şirketin yatırımcıları tarafında tartışmalara sebep olmuştu. Sarin'in Hindistan'a giriş kararı da soru işaretleriyle karşılanmıştı. Formula 1 yarışlarında sponsor oldukları Vodafone McLaren Mercedes takımını desteklemeye gelen Sarin, yarışlara büyük ilgi gösteriyor. Geçtiğimiz yıllarda Ferrari takımına sponsor olan şirket, 2006 sonunda McLaren Mercedes takımına ismini vermeye başladı. Formula 1 yarışını izledikten sonra İstanbul'dan ayrılması beklenen Sarin, geçtiğimiz aylarda Mobile World Congress'de 3N ihalesiyle ilgili verdiği demeçle gündeme gelmişti. Sarin, aynı toplantıda Türkiye'deki büyümeden memnun kaldığını ifade etmişti.
Haberin fotoğrafları