kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Mayıs 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Güncel Haberler
Geriİleri
Silahını temizlerken hamile eşini vurdu
01:14
Erzincan'da babasına ait kaleşnikof tüfeği temizleyen şahıs, 7 aylık hamile eşini vurdu.

Kemah İlçesi Kemeryaka Köyü'nde yaşayan Sinan Oğuzcan, kalaşnikof marka tüfeğini temizlerken tüfeğin aniden ateş olması sonucu 7 aylık hamile eşi Zehra Oğuzcan'ı ağır şekilde yaraladı. Hastaneye kaldırılarak ameliyata alınan kadın ve bebeğinin sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Alınan bilgilere göre olay sabah saatlerinde Kemah İlçesi Kemerya Köyü'nde meydana geldi. Köy korucusu olan babası Mustafa Oğuzcan'a ait kalaşnikof marka tüfeği temizleyen Sinan Oğuzcan (33)tüfeğin aniden ateş alması sonucu yanıbaşında bulunan eşi Zehra Oğuzcan'ı(30) boynundan ağır şekilde yaraladı.

Kanlar içinde yere yığılan Zehra Oğuzcan, komşularının yardımı ile Kemah Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Zehra Oğuzcan, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Erzincan Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kurşun boynundan girip çıkan ve 7 aylık hamile olduğu öğrenilen Zehra Oğuzcan Erzincan Devlet Hastanesi'nde ameliyata alındı.

Zehra Oğuzcan'ın sağlık durumunun iyiye gittiği ve bebeğinin de herhangi bir hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
Diğer Günün İçinden Haberleri