kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Nisan 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

"Sevgili hırsız, arabamı geri getir"

Yeni Haber
20 yıllık emeğiyle aldığı arabası çalınan adam gazeteden hırsıza seslendi! ..
Şanlıurfa'da, 10 gün önce evinin önünden otomobili çalınan 42 yaşındaki Bülent Nahya, aracının hala bulunamaması üzerine hırsıza, yerel gazeteye 'Sevgili hırsımız' başlıklı ilan vererek çağrıda bulundu.
Lokantacılık yaparak geçimini sağlayan 2 çocuk babası Bülent Nahya'nın, piyasa değeri 8 bin YTL olan 63 KR 282 plakalı 1997 model Renault marka otomobili 11 Nisan'da gece park halindeki Hamidiye Mahallesi'ndeki evinin önünden çalındı. Emniyet Müdürlüğü'nün alt caddesinden çalınan otomobilinin bulunması için başlatılan çalışmanın sonuç vermemesi üzerine Nahya, kentte yerel yayın yapan Şanlıurfa Gazetesi'ne, 'Sevgili hırsızım' başlıklı bir ilan verdi. Otomobilini çalan kişiye insaf çağrısında bulunan Nahya, ilanında şu ifadelere yer verdi:
'SEVGİLİ HIRSIZIM'
'Sevgili hırsızım. 11 Nisan 2008'de, 20 yıllık emeğim ile satın aldığım 63 KR 282 plakalı otomobilimi çalan hırsızıma sesleniyorum. Ailemin geçimini bu otomobil ile sağlıyorum. Arabamı çaldığın günden beri işyerimde gerekli bütün malzemeleri sırtımda taşıyorum. Lütfen arabamı bana geri ver. Sadece arabamı değil, 20 yılımı çaldığını da unutma. Senden, asla davacı ve şikayetçi olmayacağım. Araç sahibi.'
İlginç ilanı kentte günün konusu haline gelirken Bülent Nahya, lokantası için gerekli malzemeleri otomobili ile Sarayönü Caddesi üzerindeki işyerine taşıdığını, 10 gündür ise otomobili olmadığı için malzemeleri yürüyerek getirdiğini söyledi.
HER SABAH ÜZÜNTÜM DAHADA ARTIYOR
20 yıllık birikimi sonunda 2 yıl önce satın aldığı otomobilin bir gecede çalınmasının şaşkınlığını yaşadığını belirten Nahya, "Her sabah kalkınca evin önünde otomobilin olmadığını görünce üzüntüm daha da artıyor. Güvenlik güçleri şu ana kadar otomobilimin izine rastlayamadı. Ben de son çare olarak gazeteye ilan vererek, hırsıza insaf çağrısında bulundum. Ben ondan otomobilimi değil 20 yıllık emeğimi istiyorum. Umarım bunu çok görmez ve arabama yeniden kavuşmamı sağlar. Bundan sonra her şey sevgili hırsımızın vicdanına kalmış" diye konuştu.