kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Nisan 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
FOTOĞRAF: MERKEZ

Kız arkadaşıyla camdan fırladı

Yeni Haber
Bakırköy'de meydana gelen trafik kazasında iki kişi hayatını kaybetti. Kız arkadaşı ile eğlenceden dönen 18 yaşındaki Tolga Balkan'ın kullandığı otomobil, bariyerlere çarparak yola savruldu.

Yoldan geçen bir servis minibüsüyle çarpışan otomobildeki iki genç, yola fırladı. Sürücü olay yerinde, ismi öğrenilemeyen genç kız ise kaldırıldığı hastaneden hayatını kaybetti. Minibüste bulunan 5 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı.

Osmaniye D-100 Karayolu üzerinde, dün saat 22.00 sıralarında meydana gelen kaza, iddiaya göre şöyle gelişti: Bakırköy'den Topkapı istikametine seyir halinde bulunan Vardar Turizm'in sahibi Gani Balkan'ın oğlu Tolga Balkan'ın kullandığı 34 CHJ 79 plakalı BMW 3.18i marka otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak yolun sağ şeridindeki bariyerlere çarptı.

Yolda araçlar arasında zik zak çizerek ilerlediği iddia edilen otomobil, tekrar yola savrulunca aynı yönde seyir halinde bulunan Hasan Acar'ın (46) kullandığı Özel Kültür Sürücü Kursu'na ait servis minibüsüyle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle minibüs yola devrilerek sürüklenmeye başladı. Minübüse çarpan otomobil tekrar savrularak bariyerlere çarptı.

Emniyet kemerleri takılı olmayan sürücü Tolga Balkan ve ismi öğrenilemeyen kız arkadaşı, camdan fırlayarak yola düştü. Otomobil sürücüsü Tolga Balkan olay yerinde can verirken kız arkadaşı, kaldırıldığı İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Kazada devrilen minibüste bulunan ve çeşitli yerlerinden yaralanan 5 kişi ise İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kazaya tanık olan vatandaşlar, otomobilin çok hızlı olduğunu belirterek 'Makas atarak ilerliyordu. Daha sonra kontrolü kaybedip bariyer ve minibüse çarptı. İki genç de araçtan fırlayarak yola savruldu.' şeklinde konuştu.

Kazada ölen ve sürücü belgesi bulunmadığı belirtilen Tolga Balkan'ın cesedi, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

AJANSLAR