kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Nisan 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
AMBULANS GEÇERKEN GÖRDÜ... Kamyoncuların yaraladığı Zafer Tanju, bir kazaya giden ambulans tarafından fark edilerek hastaneye kaldırıldı.

Kamyon şoförü orakla saldırdı

Erdoğan YAPIK
Arkadaşlarıyla birlikte piknikten dönen Zafer Tanju, yol verme kavgasına tutuştuğu bir kamyon şoförünün levyeli ve oraklı saldırısı sonucu yaralandı. Kaçan kamyon şoförü aranıyor..
İstanbul Kemerburgaz'a önceki gün üç arkadaşıyla pazar pikniğine giden Zafer Tanju, gece saatlerinde dönüşe geçti. Tanju, Kemerburgaz Tüneli mevkisindeyken, arkasından gelmekte olan hafriyat kamyonunun şoförü, aracının kornasına bastı. İsmi öğrenilemeyen kamyon şöförü ile Tanju arasında başlayan sözlü sataşma, küfürleşmeye döndü. Bir anda sinirlerine hakim olamayan ve kamyonunda bulunan levye ve "orak" olduğu iddia edilen kesici aleti eline alan şoför, Zafer Tanju'ya saldırarak kolundan ve boynundan yaraladı. Bu sırada arkadan gelen diğer kamyon şoförleri de Tanju'ya saldırdı.

HASTANEYE YETİŞTİRİLDİ
TEM otoyolundaki bir kazaya giden ve tesadüfen olay yerinden geçen bir ambulansa bindirilen Tanju, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastaneye zamanında yetiştirilen Tanju'nun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Öte yandan kaçan kamyon şoförü sabah yakalanarak Alibeyköy Polis Merkezi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Haberin fotoğrafları