kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Mart 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Eski kız arkadaşından kezzapla intikam aldı

Erol TAŞKAN / SABAH
Çorum'da 17 yaşındaki lise öğrencisi, maskeli bir kişinin yüzüne attığı kezzapla yaralandı. Saldırganın, genç kızın terk ettiği eski sevgilisi olduğu anlaşıldı..
Çorum'da bir genç, kar maskesi takıp kendisini terk eden liseli kız arkadaşının yüzüne sokak ortasında kezzap attı. Yüzünden ve omzundan yaralanan genç kız tedavi altına alındı. Zanlı ile birlikte olay sırasında yanında olduğunu söylediği arkadaşı da gözaltına alındı. Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi M.A. (17), dün sabah saatlerinde okuluna gitmek için evden çıktı. Ulukavak Mahallesi Akpınar Caddesi üzerinde yürüdüğü sırada bir kişinin kendisine seslendiğini duyan genç kız, kafasını çevirdiği anda kar maskeli bir kişi tarafından yüzüne kezzap atıldı. Saldırgan koşarak kaçarken, genç kız, çığlıklarını duyan çevredeki vatandaşlar tarafından Çorum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

TERK EDİLDİĞİ İÇİN SİNİRLENMİŞ
Genç kız, hastanede polise verdiği ifadede olayı ayrıldığı eski sevgilisinin gerçekleştirmiş olabileceğini söyledi. Bunun üzerine genç kızın eski erkek arkadaşı dershane öğrencisi G.Ş. (17) gözaltına alındı. G.Ş., iki yıl arkadaşlık yaptığı kız arkadaşının 3 ay önce kendisini terk etmesine sinirlenerek intikam amacıyla olayı gerçekleştirdiğini söyledi. Gencin olay sırasında yanında olduğunu belirttiği arkadaşı K.G. de gözaltına alındı. Zanlılar sorgulamalarının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Hastanede tedavi altına genç kızın yüzünde ve omzunda ikinci derece yanıklar oluştuğu, öğrenildi.
Haberin fotoğrafları