kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Mart 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
'BİRLİKTE OLMAK İSTEDİ' ... Gözaltına alınan masör Pınar Ateş, emlakçı Mehmet Görmez'in kendisiyle birlikte olmak istediğini ve telefonla rahatsız ettiğini ileri sürdü.

Emlakçıyı boğup çukura gömdüler

Cem KAYTAN MUĞLA
Muğla'da masör genç kızı rahatsız ettiği iddia edilen emlakçı ölü bulundu. Emlakçının kızın sevgilisi ve arkadaşı tarafından bağlandıktan sonra boğulup çukura gömüldüğü ortaya çıktı..
Muğla'da, 8 gün önce Marmaris'e iş görüşmesine gittiğini söyleyerek evinden ayrılan evli ve 3 çocuk babası emlakçı Mehmet Görmez'in (55) cesedi Marmaris- Datça yolunun Yeşilbelde mevkisinde bir çukura gömülmüş halde bulundu. Görmez'in Muğlaspor'un eski futbolcusu olduğu belirtildi. Olayla ilgili İbrahim Serindal (40) ile kız arkadaşı Özlem Baş (29) ve Kaan Karakuzu (25) ile Pınar Ateş (26) gözaltına alındı. Polis, Görmez'in cep telefonu kayıtları ile kredi kartıyla yapılan işlemler takibe aldı.

'BENİ RAHATSIZ ETTİ'
Zanlıların son olarak İzmir'de görüldüklerini belirleyen ekipler, önceki gün Alsancak'taki bir bardan çıkan Serindal ile kız arkadaşı Baş ve Karakuzu ile Ateş'i yakaladı. Pınar Ateş, daha önceden tanıdığı ve masaj yaptığı Görmez'in kendisiyle birlikte olmak istediğini ve telefonla rahatsız ettiğini iddia ederek, olayı erkek arkadaşı Kaan Karakuzu'ya anlattığını söyledi. Olay günü Görmez'in kendisiyle görüşmek istediğini söyleyen Ateş, Görmez'le Marmaris-Datça karayolu üzerinde Seyir Tepesi'nde buluştuklarını belirtti. Bir süre sonra Kaan Karakuzu ile 'Ali Turanlı' olarak tanıdığı İbrahim Serindal'ın otomobilin arka koltuğa oturduklarını söyleyen Ateş, kendisinin araçtan çıktığını kaydetti. Zanlıların Görmez'e vurmaya başladığını söyleyen Pınar Ateş, "Datça yolundaki Yeşilbelde mevkisine geldik. Burada Mehmet Görmez'in ellerini arkadan bağlayarak ormanlık alana doğru yürüdüler. Ardından da kafasına taşla vurup boynundaki kravatla boğdular ve çukura gömdüler" dedi. Karakuzu ise emlakçıyı İbrahim Serindal'ın öldürdüğünü, kendisinin ise sadece korkutmak amacıyla tokat attığını öne sürdü. Hırsızlık, ırza geçme, gasp, suçlarından aranan Serindal bilgi vermedi. Ek gözaltı süresi alınan zanlıların bugün adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.
Haberin fotoğrafları