kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Mart 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
24'ÜNE YENİ GİRMİŞTİ... Dansçılık ve vokalistlik de yapan "Miss Dream Of The World" Hazal Müezzinoğlu öldüğünde tam 24 yaşındaydı.

'Rüya Güzeli'nde alkol ve kokain

Erhan ÖZTÜRK SABAH
Kazada ölen "Miss Dream of the World" güzellik yarışması birincisi Hazal Müezzinoğlu'nun kanında alkole, idrarında kokaine rastlandı..
İstanbul Şişli'de bir barda eğlendikten sonra evine dönerken, polis memuru arkadaşının kullandığı otomobilin kontrolden çıkması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden Miss Dream of the World Güzellik Yarışması Türkiye birincisi Hazal Müezzinoğlu'nun beyin kanaması ve iç kanamaya bağlı olarak hayatını kaybettiği ortaya çıktı. İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda hazırlanan otopsi raporunda genç kızın kesin ölüm nedeni beyin kanaması ve içi kanama olarak saptandı. Raporda Müezzinoğlu'nun kanında 1.07 promil alkol, idrarında ise 1802 ng/ml kokaine rastlandığı belirtildi.

ANNE EMNİYETE BAŞVURDU
Dansçılık ve vokalistlik yapan Müezzinoğlu, 8 Şubat'ta Eminönü İlçe Emniyet Müdürlüğü motorize ekiplerinde görevli polis memuru Sezer Berktaş'ın kullandığı, aşırı hız nedeniyle kaza yapan otomobilde ölmüştü. Hafif yaralanan polis memuru Sezer Berktaş'ın 0.66 promil alkollü olduğu belirlenmişti. 'Ölüme sebebiyet vermek' suçundan 3 yıldan 9 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Berktaş'ın adalete teslim edilmesi için anne Nermin Naciye Taşpınarlı İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne müracaat etmişti.
Haberin fotoğrafları