kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Mart 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Soğuk ve yağışlı hava geliyor- HARİTALI

Yeni Haber
Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava, yarından itibaren yurdun kuzey ve iç kesimlerinde etkili olacak.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan "Meteorolojik Uyarı"ya göre, bugün yurdun güney ve batı kesimlerinde görülen sağanak yağışlar akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybedecek. Ancak yurdun kuzeybatı kesimleri yarın Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecek.

Perşembe günü Marmara, Kuzey Ege, Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun Kuzeybatısı ile sabah saatlerinde Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda yağış bekleniyor. Yağışlar Marmara'nın doğusu ile Batı Karadeniz'de öğle saatlerinden sonra etkili olmak üzere yağmur ve sağanak Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur, yüksek kesimlerde hafif kar yağışı şeklinde olacak.

Cuma günü Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu, İç Ege, Doğu Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri yağışlı geçecek. Yağışların yağmur ve sağanak, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeyi ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur yüksek kesimlerde kar şeklinde olması tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı Cuma günü yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinde 4-6 derece azalacak.

Cumartesi günü yağışlı hava yurdun kuzeydoğu kesimlerinde etkili olduktan sonra etkisini kaybedecek. (ANKA)


5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA TAHMİNLERİ