kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Şubat 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Türk oyuncuya ahlaksız teklif

DIŞ HABERLER
Almanya'da oyunculuk yapan Filiz Heilmann, 50 bin Euro'ya başrol önerip sevişme sahnelerinde yardım teklif eden ünlü yönetmeni dava ediyor..
Almanya, 21 yaşındaki bir Türk oyuncuya yönetmen tarafından yapılan ahlaksız teklifle sarsıldı. Gurbetçi Türk kızı Filiz Heilmann'a ülkenin ünlü yönetmenlerinden Alexander Ziebbel'den gelen teklif, ülkeyi karıştırdı. Her şey, güzel oyuncunun yönetmenden gelen "Yüzünüz ve tipiniz yeni çevireceğim film için çok uygun" diyen elektronik postayla başladı. Teklifi okuyan genç aktris yönetmenle buluştu. Yönetmen filmde ünlü bir Alman aktörle oynayacağını ve sevişme sahnelerinin bulunduğunu anlattı. 50 bin Euro'luk teklifi kabul eden genç aktris çalışmalara başladı.

YEMEKTE KONUŞALIM
Ancak yönetmen Alexander Ziebbel, taciz mesajlarıyla Filiz Heilmann'ı rahatsız etmeye başladı. "Rolünde zorlanıyorsan sana yardım edebilirim" ya da "Mumlu bir akşam yemeğinde sana rolün hakkında yardımcı olabilirim" diye mesajlar atan yönetmenin daha da ileri giderek "Sevişme sahneleri konusunda yardımcı olabilirim" demesi, genç oyuncunun sabrını taşırdı. Filiz Heilmann, rol arkadaşı olduğu söylenen Alman aktörün filmden hiç haberinin olmadığını yani kendisine yalan söylendiğini öğrenince iyice kızdı. Yönetmenden aldığı e-postaları ve mesajları mahkemeye başvurmak üzere dosyalanan Filiz Heilmann, "Bu, hayatta aldığım en iğrenç teklifti. Bu yaşadıklarım genç kızlara örnek olsun. Hemen herkese inanmayın" dedi.
Haberin fotoğrafları