kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Şubat 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
ÇAPKININ ÖYKÜSÜ ‘Gönül Hırsızı’ 10 yılda bir eş değiştiren ancak eski karılarını da idare etmeye çalışan bir erkeğin içine düştüğü komik durumu anlatıyor. Oyunda Nilgün Belgün (sağda) evli bir kadını, Melda Gür ise kocasının son sevgilisini oynuyor.

Sahnede elbise kazası

İlker GEZİCİ / MAGAZİN
Tiyatro İstanbul'un yeni oyunu Gönül Hırsızı'nın provasında elbisesinin askısı düşen Melda Gür, zor durumda kaldı..
Dört kadını birden idare etmeye çalışan çapkın bir adamın hikâyesini anlatan "Gönül Hırsızı" adlı oyunun basın gösterimi, önceki gün Tiyatro İstanbul'da yapıldı. Pierre Chesnot'un yazdığı Gencay Gürün'ün Türkçe'ye çevirdiği oyunda Can Gürzap, Nilgün Belgün, İlkay Saran, Melda Gür, Levent Ulukut ve Tuğçe Doras rol alıyor. Oyunun provasında Melda Gür, kostümünün azizliğine uğradı. Elbisesinin askısı düşen ve zor durumda kalan oyuncu, hemen toparlandı. "Gerçek hayatta bu tür ilişkiler çok riskli ve çok zor" diyen Can Gürzap, "Siz hiç aldattınız mı" sorusuna, "Gençlik yıllarımda belki olmuştur" diyerek kaçamak cevap verdi.

BELGÜN: ALDATILDIM
Rol arkadaşı Nilgün Belgün ise "Ben aldatıldım. İlk eşim aldatmıştı. Öğrendiğimde eşim inkâr etti ama telesekreterdeki kaydı silmeyi unuttuğu için beni kandıramadı" diye konuştu.