kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Şubat 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
KARDEŞİ ÖLDÜ Tedavi masrafları için cinayeti üstlendiğini söyleyen Levent Güneş, bu arada kız kardeşinin vefat ettiğini söyledi.

Tedavi masrafları için iki cinayeti üstlendi

Rıdvan TEZEL - Mesut SARI
Galerici kardeşleri öldürdükleri iddiasıyla üç kişi yakalandı. Kendi teslim olan Levent Güneş'in kardeşinin tedavisi için suçu üstlendiği anlaşıldı..
İstanbul Maltepe'de galerici kardeşleri öldürdüğü iddiasıyla, aralarında olayı üstlenmek isteyen bir kişinin de bulunduğu üç kişi yakalandı. 16 Ocak gecesi evlerinin önüne kurulan pusuda Mahmut Demirel (32) ve Recep Demirel (26) yaylım ateşine tutularak öldürülmüştü. Polis olay yerinde bulunan otomobilin kardeşlerin işlettiği galeriden satın alındığını belirledi. Otomobili alan Naci Murat Soylu aranırken, Kemalettin Yaylalı ve Musa Emre Koçak cinayeti üstlenerek teslim oldu. Ancak polis boş kovanlardan yola çıkarak olayda daha fazla kişinin bulunduğu kanısıyla araştırmaya devam etti. Naci Murat Soylu ve kardeşi Ş.S. gözaltına alındı. Bu sırada Levent Güneş de olayda suç ortağı olduğunu öne sürerek teslim oldu. Polis Güneş'in olay sırasında Samsun'da bulunduğunu belirledi. Güneş kız kardeşinin tedavi masrafları karşılığında cinayeti üstlenmek istediğini itiraf etti. Güneş "Bu sırada kız kardeşim vefat edince cezaevinde masraflarımı karşılayacaklarını söylediler" dedi. Naci Murat Soylu'nun galeriden 4 otomobil alıp sadece ikisinin devir işlemini yaptığı, galericilere borcu olduğu için icraya verildiği ve olay gecesi galericilerin misafirliğe gittikleri yerde parasını alamadıkları otomobili görünce Soylu ile tartıştıkları öğrenildi. Soylu'nun, Kemalettin Yaylalı, Musa Emre Koçak ve kardeşi Ş.S.'yi çağırdıktan sonra iki galerici kardeşi evlerinin önünde çapraz ateşe aldıkları belirlendi.
Haberin fotoğrafları