kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Şubat 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kartalkaya 'canlı yayın'da

SABAH İNTERNET
Yeni Haber
Kartalkaya Kayak Merkezi, artık tüm dünyadan internet ve cep telefonu vasıtasıyla canlı yayınla izlenebilecek. ..
Türkiye'nin kayak ve snowboard cenneti Kartalkaya , Grand Kartal Otel'e kurulan kamera sistemi aracılığıyla www.grandkartal.com http://www.grandkartal.com adresinden artık tüm dünyada canlı olarak takip edilebilecek.

KARTALKAYA'DAN CANLI YAYIN için tıklayınız


Grand Kartal Otel Genel Müdürü Halit Ergül, Kartalkaya Kayak Merkezi'ne gelmeyi düşünenlerin, bazen Kartalkaya'da kar, hava ve pistlerimizin durumunu merak ettiğini belirterek, dünyanın herhangi bir yerindeki insanın Kartalkayaya gelirken pistlerin durumunu ve yoğunluğu rahatlıkla izleyebileceğini söyledi.

Özel donanımlı kamera, Kartalkaya'daki Ana Lift çıkışı, Sandalyeli Lift, Gezi Pisti Sandalyeli Lifti, Siyah Pist, Çanak Pisti ve Otel dönüş yolu pistleri Grand Kartalın web sitesini ziyaret eden internet kullanıcıları tarafından on-line olarak izlenebiliyor.

Projenin kısa bir süre sonra devreye alınacak olan ikinci safhasında ise, Kartalkaya'daki pist görüntüleri bir GSM operatörünün abonelerinin kullanımına da açılacak. Bu sistem sayesinde GSM abonesi, operatörün sağladığı EDGE bağlantısı üzerinden Kartalkayadaki pist ve hava durumunu cep telefonun ekranından On-Line olarak izleyebilecek hatta pistlerin resimlerini çekerek MMS (Multimedia Mesaj) sayesinde ise başka bir GSM abonesine gönderebilecek.