kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Şubat 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Çiğdem Gölbek (sağda) Gülbey Nadi Gölbek’le kaçarak evlenmişti.

'Gül gibi kızımı öldürdü ayaklarım tutmaz oldu'

Rıdvan UYSAL / ESKİŞEHİR
Eskişehir'de ev sahibini 52 kez bıçaklayıp kızına da tecavüz eden zanlının, öldürdüğü ilk eşinin annesi SABAH'a konuştu..
Eskişehir'de ev sahibi Seniha Ö.'yü 52 bıçak darbesiyle öldürüp, 16 yaşındaki kızı A.Ö.'ye de tecavüz ettiği iddiasıyla aranan Gülbey Nadi Gölpek'in, 9 yıl önce boğarak öldürdüğü ilk eşi Çiğdem Gölpek'in ailesi, vahşi olayı duyunca dehşete düştü. SABAH'a konuşan anne Hatice Güner, kızının öldürülmesinin ardından üzüntüden ayaklarının tutmaz olduğunu belirtti. Kızının "Damadım demeye dilim varmıyor" dediği Gölpek tarafından öldürüldüğünü belirten Güner, "Gül gibi kızımı öldürdü. Bu ikinci cinayeti ile inşallah hapisten çıkamaz. Su testisi su yolunda kırılır. O da su testisi gibi ikinci cinayetini işleyip testiyi kırdı. Ona lanet olsun. Hapislerden çıkamasın" dedi.

ÖZEL EKİP KURULDU
Öte yandan Hatice Güner ve yakınları, katil zanlısı Gölpek tarafından kendilerine bir zarar verilmesinden korktuğunu belirtirken, Eskişehir Emniyet Müdürü Savaş Yücel, ailenin koruma altına alındığını açıkladı. Yücel, zanlı Gölpek ile suç ortağı eski eşi Sevgi Kızıldağ'ın yakalanması için özel ekip oluşturduklarını belirtti.
Haberin fotoğrafları