kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Şubat 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
REDDETTİ AMA FOTOĞRAF ORTAYA ÇIKTI... Uğruna cinayet işlendiği öne sürülen Z .K. ölen Veysel Çopur'la (sağda) ilişkisi olduğunu reddetti. Ancak iki gencin samimi pozları ortaya çıktı.

Son nefes sanığı: Ben öldürmedim

Nazan ERDEM / SABAH
Ölenin son nefeste "Beni öldürdü" diye adını verdiği sanık duruşmada suçlamayı reddetti. Sanığın kardeşi ölen genci bıçakladığını itiraf etti..
Adana'da geçtiğimiz temmuz ayında nişanlısı Z.K.'nın eski erkek arkadaşı Veysel Çopur'u (25) bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen Bilal E. (22) ile kardeşi A.E.'nin (17) "kasten adam öldürme" suçundan müebbet hapis istemiyle yargılanmalarına devam edildi. A.E., Çopur'a bıçakla vurduğunu itiraf etti. Ölen gencin son nefesinde ismini söylediği Bilal E. ise suçlamayı kabul etmedi. 5. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın önceki günkü duruşmasında Bilal E., "Veysel, nişanlımla arkadaş olduğunu ileri sürüp beni tehdit ediyordu. Mahallede küçük düştüm. Olay günü nişanlımın evindeydim. Dışarıdan sesler geldi. Veysel yaralanmış taksiye bindirilmişti. Kardeşim A.E. de oradaydı. Veysel, kardeşimi bıçakla kovalamış. Ancak nasıl öldürüldü, bilmiyorum" diye konuştu. Tanık olarak dinlenen Z.K. ise Çopur ile arkadaşlık yapmadığını ileri sürerek "Benimle evlenmek istemişti, ama kabul etmedim. 3 yıldır Bilal'le arkadaşım. Veysel, Bilal'i tehdit etmişti" dedi.

'İKİSİ DE BIÇAKLAMIŞ'
Öldürülen gencin annesi Yüksel Çopur sanıkların yalan söylediğini belirterek, "Z.K. ile oğlum 3-4 yıl arkadaşlık yapmış ve geçen yıl ayrılmıştı. Sanık aynı kız ile nişanlandı. Olay günü oğlumu evden birileri çağırdı. Sokakta A.E. oğluma küfür etmiş. A.E. arkadan, Bilal de önden bıçaklamış. İkisinden de şikâyetçiyim" dedi. Çopur ailesinin avukatı, öldürülen Veysel Çopur ile Z.K.'nın dans ederken çekilmiş fotoğrafını mahkemeye delil olarak sundu.
Haberin fotoğrafları