kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Şubat 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Dalgınlığın da bu kadarı!

Yeni Haber
Bursa'da arkadaşına ait bir otomobille hastaneye giden genç, çıkışta otoparkta bıraktığı aracın yerine dalgınlıkla başkasına ait olan, aynı model otomobili götürdü.

Alınan bilgiye göre, bir fabrikada işçi olarak çalışan Kenan S (28), rahatsızlığı nedeniyle randevu aldığı Çarşamba Mahallesi'ndeki özel hastaneye giderken arkadaşı Suat C'ye ait 06 AT 3025 plakalı otomobili ödünç aldı.

Tedavisinin ardından aracı bıraktığı otoparka giden Kenan S, aynı semtteki bir lokantada yemek yiyen Hüseyin Şahin (45) tarafından otoparka park edilen, Suat C'nin aracıyla aynı model olan 16 BK 105 plakalı otomobili, ödünç aldığı araç sandı. Arkadaşının aracının anahtarının bu otomobili çalıştırması nedeniyle şüphelenmeyen Kenan S, Şahin'in araca binerek iş yerine gitti.

Kenan S'nin ayrılmasından kısa süre sonra otoparka gelen Hüseyin Şahin'in, otomobilinin yerinde olmadığını görerek polisi araması üzerine olay ortaya çıktı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Şahin'in otomobilinin, aynı yerde park halinde olan aynı modeldeki 06 AT 3025 plakalı aracın sahibi tarafından yanlışlıkla götürülmüş olma olasılığını dikkate alarak aracın plakasından ruhsat bilgilerine ve aracın sahibine ulaşınca, Kenan S'nin Şahin'in otomobilini dalgınlıkla götürdüğü anlaşıldı.

Polis cep telefonundan ulaştığı Kenan S'yi otoparka çağırırken, olay yerinde aracının getirilmesini bekleyen Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, ''arkadaşımın lokantasına çorba içmeye geldim. Dışarı çıktığımda aracım otoparkta yoktu. Ne olduğunu anlamadım ama şimdi öğrendim ki başka biri benim otomobilimi alarak gitmiş. O aracın anahtarı benim otomobilime nasıl uydu anlayamadım'' diye konuştu.Bu arada, olaydan yaklaşık bir saat sonra aracın sahibi Suat C. ile birlikte başka bir otomobille otoparka gelen Kenan S, yanlışlıktan dolayı Şahin'den özür diledi. Kenan S. ile Suat C, iş yerinin önünde bıraktıkları otomobili teslim etmek üzere Hüseyin Şahin'i de yanlarına alarak otoparktan ayrıldı.