kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Ocak 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haber turu

Bir ders için 3 bin sterlin kazanıyor
Ünlü yazar Martin Amis, Manchester Üniversitesi'nde saati 3 bin sterlinden ders verecek. Geçen yıl üniversite ile anlaşan Amis, 28 saat ders karşılığında 80 bin sterlin alacak. Times'a konuşan Amis, "Bu söyleşiyi neden Wayne Rooney ile yapmadınız? Futbolcular daha çok kazanıyor" dedi. Ancak haftada 50 bin sterlin alan Rooney, 30 saat çalışıyor. Bu da Amis'in kazandığının sadece yarısı...

Asteroid yakından geçecek
Yaklaşık 600 metre çapında bir asteroid, salı günü Dünya'nın yakınından geçecek. Asteroid 2007 TU24 Dünya'ya 537 bin kilometre yakınlaşacak. Yetkililer asteroidin geçişinin Dünya'ya zarar vermeyeceğini bildirdi. Geçiş, hava durumunun elverdiği ölçüde izlenebilecek. NASA, cismin 2027'den önce Dünya'ya yaklaşacak en büyük asteroid olduğunu belirtti.

Erkekler show için ev işi yapacak
Kadınlar, "Biri Bizi Gözetliyor" yarışması için kasabayı terk edince, erkeklerin tek başlarına ne yapacağı merak konusu oldu. Kanada'da özel bir televizyon kanalı yeni bir reality show için erkekleri çocuklarıyla birlikte tek başlarına bıraktı. "Kadınların gittiği hafta" olarak adlandırılan programda, erkekler kadınların yaptığı ütü, yemek gibi ev işlerini yapacak.

Helikopter otoyola düştü pilot öldü
ABD'nin Los Angeles kentinde bir helikopter kalabalık bir otoyola düştü, bir kişi öldü. İtfaiye yetkilileri, yanan helikopteri söndürmek için olay yerine giderken, enkazdan bir kişinin cesedi çıkarıldı.