kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Ocak 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
TATLISES ÇİÇEK VERDİ, ÖPÜŞÜP BARIŞTILAR... Canlı yayında meydana gelen tartışmanın ardından verilen reklam arasından sonra İbrahim Tatlıses, "Sözlerim yanlış anlaşıldı galiba" diyerek yanına gittiği Muazzez Abacı'ya elindeki çiçeği uzattı. Abacı'nın, Tatlıses'in verdiği çiçeği alması üzerine sanat dünyasının ünlü isimleri öpüşerek tartışmayı bitirdi.

Devlerin, canlı yayında 'Nota şart mı' tartışması

Öner ÖNGÜN / MAGAZİN
İbrahim Tatlıses "Nota bilmem, rota bilirim" deyince Muazzez Abacı kızdı: "Eğitim çok önemli. Zaten sen elifi görsen mertek sanırsın"..
Star televizyonunda yayınlanan "Hayalin İçin Söyle" adlı yarışma programında jüri üyeleri Muazzez Abacı ve İbrahim Tatlıses tartışma yaşandı. İşte devlerin birbirine söylediği sözler:

Abacı: (yarışmacıya) Notaya göre okudun, aferin.

Tatlıses: Ben notadan anlamam, benim rotam var, şarkıyı detone okudun.

Abacı: Benim mesleğimi eleştiremezsin. Ben bunun eğitimini gördüm. Eğitim şart. Ben, senin tarafından eğitimin ayaklar altına alınmasına karşıyım.

Tatlıses: Ben eğitime karşı olduğumu söylemedim. Ben sadece 'Notadan anlamam' dedim.

Abacı: Size saygı duyuyorum. İbrahim Tatlıses olmuşsunuz. Bu ülkeye sizin gibi sesi güzel olan insan pek nadir gelir. Ama eğitimi ayaklar altına alamazsınız. Sen zaten elifi görsen mertek sanırsın. Beni reyting kaygınıza alet edemezsiniz. Reytingleriniz yerlerde sürünüyor. Çıkartın o zaman reytinglerinizi yukarıya...

Tatlıses: Ben bu aşamadan sonra bir şey demiyorum, siz benim büyüğümsünüz, siz bir bayansınız, size saygı duyuyorum.