kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ocak 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Onları el üstünde tutmalıyız

* Gazilerimiz için ne gerekiyorsa yapmamız lazım. Toplum olarak saygı duymamız gerek. En üst düzey siyasetçilerin bile olaya böyle bakması lazım. Bunların hiçbir şekilde değerleri maddi olarak ölçülemez.

* Onların da planları vardı. Askere giderken nişanlısına, annesine babasına verdiği sözler vardı! Bir kahpe kurşunla vuruluyor, ya şehit oluyor ya da gazi olarak geri dönüyorlar. Bizim onlara bunun karşılığını vermemiz gerekiyor. Onlar canlarını ortaya koymuş insanlar ve bizim elimizin üstünde tutmamız lazım.

İLK BAŞROLÜ
* Dizinin ilk iki bölümü Güneydoğu'da geçiyor. Devamını İstanbul'da çekeceğiz. 'Gazi' benim ilk başrolüm ama bu konuda hiçbir korkum yok. Çünkü yıllardır başrol oynuyor gibiyim. Polis çocuğu olduğum için de konuya pek yabancı değilim. Senaryoyu okuduğumda 'Bunu oynarım' dedim.

* lk projem 'Fikrimin İnce Gülü' dizisiydi. Orada Aydan Şener'in yeğeni Savaş karakterini canlandırdım. Daha sonra TRT'de 'Evin Erkeği' diye bir dizide oynadım. Levent Kırca, Oya Başar Tiyatrosu'nda da bir yıl çalıştım. Ama dizilerden dolayı tiyatroyu bırakmak zorunda kaldım.