kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ocak 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Halk ne diyor?

Herkese örnek olsunlar

Beyaz Show'da 8 yıllık sevgilisi Petek Dinçöz'e sürpriz evlilik teklifinde bulunan Can Tanrıyar nikahla ilgili hazırlıklara 5 gün önce başladı.

ŞERİFE AHMET: Çok güzel oldu. Umarım herkese örnek olurlar. Çoğu sanatçı, evlilik istemiyor ama bu hem evlilik kurumuna hem de bizim örneklerimize ters... Petek ile Can'a mutluluklar... Beyazıt'ı da kutluyorum.

NAİLE NOGAY ŞENER: Onlara mutluluklar diliyorum. Bunu hak ettiler. Can Tanrıyar, 8 sene uzatmaları oynasa da küçük bir kız olmasına rağmen Petek sabırla bekledi. Umarım Can kıymetini bilir ve mutluluklarını bebekle taçlandırırlar.

CANAN TAŞEL: Bence her şey çok doğaldı. Can Bey'e de böyle güzel bir bayan yakışırdı. Mutluluklar diliyorum. ERGÜL KESER: İnşallah kız bebekleri olur. Allah herkese böyle nikahlar nasip etsin!

İSMAİL KOÇAK: Alın bir reklam daha... Bu uğurda böyle kutsal değerleri yozlaştırıyorlar. Beyaz Show'dan bunu beklemezdim. Yazıklar olsun!

MELİHA DENİZER: Can Bey, Petek Dinçöz'den daha çok dayak yiyecek gibi görünüyor. Şaka bir yana ikisine de mutluluklar diliyor, ömürleri boyunca güzel bir yaşam sürmelerini istiyorum.