kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ocak 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yıldızlar vahşi hayata yelken açtı

Leopar desen hemen her zaman kadınların gözdesiydi ama en parlak dönemini bu yıl yaşıyor. Hollywood yıldızları ve dünyaca ünlü isimler, giydikleri leopar desenli elbiselerle, bu modanın öncülüğünü yapıyor..
Rahatlık en önemlisi
"Kadınların kendilerini rahat hissetmesi çok önemlidir" diyen Paris Hilton, Las Vegas'ta düzenlenen MTV Müzik Ödülleri Töreni'nde giydiği Dolce& Gabbana imzalı bu elbisenin içinde rahat görünüyordu.

Herkesin bir sırrı var
Üzerine mükemmel oturan bu leopar desenli elbisenin içinde poz veren, bir zamanların süper modeli Cindy Crawford, Life&Style dergisine verdiği röportajda, stilinin sırrının 'rahatlık' olduğunu açıkladı.

Göğüsler ön planda
Kate Walsh, Los Angeles'ta düzenlenen ESPY Ödül töreninde, özellikle göğüs dekoltesini ön plana çıkaran Nicole Miller imzalı elbisesiyle, son dönem modasını takip etmekten son derece mutlu görünüyordu.

Risk aldı, başardı
Pop müziğin genç yıldızı Rihanna, Almanya'da düzenlenen Bambi Ödülleri gecesinde, Dolce&Gabbana imzalı leopar desenli bir elbise giydi. Rihanna kıyafetiyle ilgili "Risk almayı severim" yorumunu yaptı.

Hanım hanımcık
New York'ta düzenlenen ACE Ödül töreni için Jessica Simpson'ın tercihi, Michael Kors imzası taşıyan hanım hanımcık bir elbiseydi. Kors, Jessica ve kıyafeti için "Tam bir Amerikan güzeli oldu..." şeklinde konuştu.

Hatları ortaya çıktı
Latin güzeli ünlü şarkıcı Shakira, 'Love in the Time of Cholera' filminin galası için, tüm vücut hatlarını ortaya çıkaran, Dolce& Gabbana imzalı seksi bir elbiseyi tercih etmişti.
Haberin fotoğrafları