kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ocak 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE ÖZYILMAZEL

Canlı canlı nikahı bırak e-maile bak!

2008'in ilk kehanetini açıklıyorum: Korkarım bu yıl televizyoncuları topluca reytinler götürecek! İşte reytingde son nokta! 'Beyaz Show'da arıza kadın Petek Dinçöz ve Uçankuş Can Tanrıyar'ın canlı canlı evlenmesi. Bir grup insan davetten çıkmış Hilton'un barında oturuyoruz. Bizim Rahşan'a (Gülşan) SMS geliyor "Beyaz Show'u aç, Petek Dinçöz ve Can Tanrıyar evleniyorlar..." Kumandayı kapıp duvardaki televizyonu açıyoruz. Şaka mı bu! Beyaz Show'da Petek gelinliği giymiş nikah masasında... Nikah şahitleri programın diğer konuğu Mehmet Ali Birand ve ekranların ahlak bekçisi RTÜK Başkanı Zahid Akman. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Petek'e soruyor: "Ana adınız?" Rica edeceğim, biri beni çimdiklesin! Çok pardon da bu yıllardır izlediğimiz Beyaz Show mu, yoksa 'Gelinim Olur Musun'un final gecesi mi?

CANLI SÜNNET İSTERİZ!
Allah bir yastıkta kocatsın da bu nasıl bir reyting çıldırmasıdır? Seyircisini, geçmişini geleceğini umursamadan "Bana bana bütün reytingler hep bana" telaşıdır? Hem Beyaz'ın böyle bir numaraya ihtiyacı var mıdır? Haftaya da Tanyeli'nin müstakbel Yunanlı eşini canlı canlı sünnet mi ettirecektir? (isteriz! isteriz!) Tüm bunlar niçün, niçün, niçündür? Yoksa 'onun adı Beyaz, ne desek az', yuva yapanın yuvası olur diye mi bu işe girişmiştir?. Şaşkın şaşkın ekrana bakarken cebime e-mail düşüyor. Bakıyorum! Beyaz'ın basın danışmanı Selin Boronkay'dan. E-mail sağ olsun; gecenin o vaktinde yemiyor içmiyor, flaş flaşlıyor bütün basın mensuplarını Boronkay: "Şu anda Beyaz Show'da Petek Dinçöz ve Can Tanrıyar evleniyorlar..." Yorum sizin! Çünkü ben kelimeleri toparlayamıyorum... Tabii ilk dans şarkılarının Kutsi'den 'Arama Bundan Sonra' olmasını ve peşinden de Petek'in 'Affetmem Asla Seni'yi söylemesini de anlayamıyorum. Zaten artık birçok şeyi anlayamıyorum... Mesela neden sekiz yıllık bir ilişki canlı yayında nikahla son bulsun ki? Bakın nikah ertesi çiçeği burnunda damat Vatan gazetesine ne demeçlemiş.

'KÜLFETTEN EVLENDİM'

"Biz çevresi çok geniş insanlarız. O yüzden düğün yapmak gözümüzde büyüdü. Yurtdışında konsoloslukta evlenmeyi Petek istemedi. Ben de televizyon programında yaparak masraftan kurtuldum. Ama Petek de en az 1 milyon dolarlık takıdan oldu!" (Bak şimdi yüreğimizi dağladın Tanrıyar!) O da kesmemiş, 'dürüstlükte' kusur edememiş de bir de şunu deyivermiş "Hem külfetten hem de yıllardır herkesin ne zaman evleniyorsunuz sorusundan kurtulmak için evlendim." Cızzzz! Hadise nereden baksak elimizde kalıyor yani. Ne reytingler, ne sayfa sayfa çıkan gazete haberleri bir izleyici olarak beni tatmin etmiyor. Ağzımdaki kabak tadı gitmek bilmiyor ey okur! Ne dersiniz şaşkınlığı geçince, kocasının son açıklamasını fark eden Petek bir parmağını daha kırar mı?