kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Ocak 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
YUMRUKLARA HEDEF OLDU Öldürülen Veli Sağdıç’ın yakınları, önlem alan polislerin arasından sıyrılıp, zanlılara saldırdı. Göbeğindeki piercing’i ile görüntülenen Yeliz Kesen yumruklara hedef olurken, polis kalabalığı biber gazıyla dağıtabildi.

Cinayeti dansözün 'piercing'i çözdü

Aliye ÇETİNKAYA KONYA
Konya'da öldürülen PTT çalışanının cinayet zanlısı 3 kişi yakalandı. Polis, dansöz olan zanlı kadının göbeğine yaptırdığı 'piercing'den yola çıkıp cinayeti aydınlattı..
Konya'da 3 ay önce, tek başına çalıştığı PTT şubesinde soygun için boğazı kesilerek öldürülen Veli Sağdıç'ın katil zanlıları, zanlılardan bir kadının göbeğindeki piercingden yola çıkılarak yakalandı.

420 bin araca bakıldı
Konya'nın Selçuklu ilçesindeki Sanayi bölgesinde bulunan PTT bürosunda görevli 3 çocuk babası 42 yaşındaki Veli Sağdıç, 3 ay önce içeride kimsenin olmadığı öğle tatili sırasında boğazı kesilerek ve 8 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Zanlılar, şubede bulunan 15 bin YTL'yi de alarak ortadan kayboldu. Asayiş Şubesi Cinayet Büro Ekipleri, iki görgü tanığından, olaydan önce kırmızı bir otomobille gelen polis kıyafetli bir erkekle göbeğinde 'piercing'i olan bir kadının PTT bürosuna girdiğini öğrendi. Bunun üzerine önce MOBESE kameralarının kayıtlarını inceleyerek zanlıların kullandığı kırmızı renkli otomobili belirleyen polis, aracın plakası olmadığı için görüntüler detaylı incelenmek üzere ABD'ye gönderdi. Polis, otomobile ulaşmak için kentteki tüm akaryakıt istasyonlarından 4 bin 500 rulo fişe el koyup 420 bin aracı inceledi. Buradan tarife uyan 265 araç tespit edip, birinin olay tarihinde bir günlüğüne emanet alındığını belirleyen polis, önce aracı emanet alan Mehmet Ceylan'a ardından sabıkalı arkadaşı Erkan Kumsal'a, son olarak da Kumsal'ın dansözlük yapan ve göbeğinde 'piercing' bulunan arkadaşı Yeliz Kesen'e ulaştı. Zanlıların paralarla Mersin'deki lüks otellerde tatil yaptıkları belirlenirken, 3 çocuk babası Sağdıç'ın boğazını kesen Kumsal'ın, "Ben tavuk bile kesemezdim insan kestim" dediği öğrenildi.

Saçları boyatıldı
Kumsal ve Ceylan'ın dansöz Yeliz Kesen'i tanınmaması için saçlarını kestirip boyattıkları, herhangi bir durumda konuşması halinde kendisini öldüreceklerini söyledikleri ifade edildi.
Haberin fotoğrafları