kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Ocak 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
BURADA DAHA ÖNCE BİR GÖL VARDI... Ankara'da karlı ve soğuk havanın etkisiyle pek çok göl ve su kaynağı dondu. Donan göllerden Eğmir'in üstünde tavşanlar gezintiye çıktı.

Don, buzlanma ve Doğu'da çığ riskine dikkat

Erhan DOĞAN / SABAH
Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeyi, doğusu ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde kar, kıyı kesimlerinde ise bugün karla karışık yağmur var. Yurt geneli yarından itibaren çok bulutlu ve sisli olacak. Ancak soğuklar nedeniyle özellikle iç kesimlerde buzlanma ve don olayı görülecek. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, bugün Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeyi, doğusu ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde görülen kar yağışının eğimli dağlık arazide çığ ihtimalini arttırdığına dikkat çekerek "muhtemel çığ riskine" karşı vatandaşları ve ilgilileri uyardı. Çığ tehlikesinin 2-3 gün süreceği bildirildi.

SICAKLIK DÜŞÜYOR
Hava sıcaklığı İstanbul'da bugün 6, yarın 7, cumartesi 7, pazar günü ise 8 derece olacak. Geceleri 0 ve 1 derece olması beklenen İstanbul'da bugünden itibaren sis görülecek. Ankara'da da bugünden itibaren pazartesi gününe kadar sis görülecek. Hava sıcaklığı ise bugün 1, yarın 0, cumartesi 1, pazar 3, pazartesi 4 derece olacak. Geceleri -7, -10 arasında olması bekleniyor. İzmir, parçalı bulutlu olmak üzere bugün 9, yarın 10, cumartesi 11, pazar günü 13 derece olacak. İzmir'de pazartesi günü yağmur bekleniyor.