kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Ocak 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Filmdeki saç modelinden son derece memnun olan Zuhal Olcay: Benim kuaförlerle derdim vardır. İki saat fön çekerler... Bu filmi çekerken sabah duşumu alıp sete geliyordum, kuaför kız gelip, fön falan çekmeden, eliyle bir şeyler yapıyordu, o kadar. Ben Türkiye'de de böyle kuaför istiyorum yaa...

Kalitesiz bir işin içinde olmak istemiyorum

* Zuhal Hanım, Berkun Oya için 'hayatla meselesi olan rahatsız bir adam' dediniz. Yönetmenin hayatla meselesi olması önemli mi sizin için? Z.O.: Benim için önemli. Hayatımın şu aşamasında, bu dönemde böyle insanlarla çalışmak istiyorum. Ü.D.: Anladığım kadarıyla Zuhal şunu demek istiyor; yapmak istediği şeyde son derece kararlı, anlatmak istediğini her ne koşulda olursa olsun anlatmak isteyen bir yönetmen. Z.O.: Evet, aynen öyle. Zaten filme baktığınızda o farkı, o coşkulu tavrı ve o kıvraklığı hissediyorsunuz. Onun hakkındaki düşüncelerimde yanılmadığımın kanıtı olan bu film de zaten ortada.

GİŞE FİLMİNDE DE OYNARIZ

* Hiç, yumuşacık bir aşk hikayesinde, eğlenceli bir gişe filminde oynamayı düşünmez misiniz mesela? Z.O.: Oynarım, niye oynamayayım? Yeter ki içinde zeka pırıltısı olsun, güzel bir iş olsun. Benim öyle bir imajım varmış gibi görünsün istemem yani... Ü.D.: Böyle filmlerde oynamayız diye bir durum yok ama önemli olan senaryo ve kadro. Keşke bunların hepsinin olduğu bir film olsa, oynasak, gişe yapsa da para kazansak (gülüyor). Önemli olan kaliteli olması... Z.O.: Ben kendimi kalitesiz bir işin içinde görmek istemiyorum. Yanlış anlaşılmasın; olanları da eleştirmiyorum ama herkes istediğini yapar.