kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Ocak 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yeni Ürünler

2008'de saç stilinizi değiştirin
Yeni yılda mükemmel görünümlü saçlara sahip olmak için Remington Hair Envy serisinde istediğiniz her ürün mevcut. 2 ısı, 2 hız ayarı ve soğuk hava düğmesi bulunan saç kurutma makinesinde ayrıca kıvırcık saçları düzleştiren özel bir saç düzleştirici de bulunuyor.

Aklınız evde kalmasın
Yeni yılda BTcino'nun akıllı ev sistemi My Home ile kendinizi ödüllendirin. Uzaktan erişim ile evdeki kameralara bağlanıp evinizi takip edebilirsiniz. Bu sistem açık kalmış gazı kesiyor, panjurları kapatıyor.
Bilgi için: www.bticino.com.tr

Temizlik artık çok kolay!
Scotch-Brite; yeni Pratik Paspas ile ev temizliğinde kadınların en büyük yardımcısı olacak! Süper emici özelliğe sahip ürün, oluklu sünger ucu ile tozu, kiri, saçları, tüyleri olduğu kadar gözle görülmeyen tüm parçacıkları da sihirli bir el değmişçesine kolaylıkla topluyor. Pakette bir adet yedek sünger ucu da bulunuyor.

Esprit artık 3K'da
3K Konsept bünyesindeki markalara, Esprit Home da eklendi. Halılar, duvar kağıtları, mobilya aksesuvar ve ev tekstili ürünleri ile kapsamlı bir koleksiyon geliştiren Esprit Home, yakında 3K Konsept mağazalarında. Bilgi için: 0 216 385 78 81
Haberin fotoğrafları