kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Ocak 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
'Kalp Kalbe Karşı' şarkısı internette çok beğenilen Aslı Güngör şarkının klibi için Ferhat Göçer ve Behzat Gerçeker ile kamera karşısına geçti. '

ENBE'nin ikinci klibi 'Kalp Kalbe Karşı' oldu

İLİŞKİLİ HABERLER
ENBE'nin ikinci klibi 'Kalp Kalbe Karşı' oldu
Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası ilk Türkçe pop albümleri 'ENBE Orkestrası'nı geçtiğimiz günlerde satışa çıkardı. ENBE Orkestrası, albümleri için ilk klibi Mustafa Ceceli'nin seslendirdiği 'Unutamam' adlı şarkıya çekmişti. Satışa çıkar çıkmaz 'En Çok Satanlar Listesi'nde ilk sıraya yerleşen 'ENBE Orkestrası' için ikinci klip Mustafa Küçük tarafından 'Kalp Kalbe Karşı'ya çekildi.

AJDA PEKKAN DA VAR
Behzat Gerçeker, albümlerinin satış listelerinde ilk sırada yer almasından duyduğu mutluluğu dile getirirken, Ferhat Göçer de Behzat Gerçeker ile çalışmaktan keyif aldığını belirtti. Bugüne kadar sadece amatör olarak müzikle ilgilenen Aslı Güngör ise birçok ünlü ismin yer aldığı 'ENBE Orkestrası'nda yer almasının kariyeri için oldukça önemli olduğunu söyledi. Albümde Aksu'nun Unutamadım' adlı şarkısını Çakkıdı', 'İkili Delilik' ve Aklım Karıştı' gibi şarkıların aranjörü Mustafa Ceceli seslendirdirken, Ajda Pekkan da bir zamanların hit cover'ı Sevdiğim Adam'ı söyleyerek albüme katkıda bulundu.
Haberin fotoğrafları