kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Ocak 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
ANNE-BABASININ HATIRASI İÇİN... Misha Defonseca, bu hikâyenin filme çekilmesini çok istediğini belirtiyor: "Böylece anne ve babamın hatırasını yaşatabileceğimi düşünüyorum. Ormanda yaşadığım yıllar boyunca hislerim çok gelişti. Filmde çocukluğumu canlandıran Mathilde'i de ilk görüşte çok beğendim. Adeta yaşıyor."

Kurt kızın gerçek hikâyesi film oluyor

DIŞ HABERLER
İkinci Dünya Savaşı sırasında Nazi işgali altındaki Avrupa'da toplama kampına götürülen babasını bulmak için evden kaçarak ormana gizlenen "Kurt Kızın" hikâyesi beyaz perdeye aktarılıyor. 8 yaşındayken Brüksel'deki evinden kaçarak, ormanlarda kurtlar tarafından büyütülen Misha Defonseca, şimdi 74 yaşında. 7 tane kurt besleyen ve "Onların yanında kendimi daha güvende hissediyorum" diyen "Kurt Kız" Fransız Paris Match dergisine konuştu. "Hislerim çok gelişti. Artık yanılmam" diyen Defonseca, filmde kendisini canlandıran küçük oyuncu Mathilde Goffart'ı nasıl ilk görüşte beğendiğini ve filmde ona nasıl yardımcı olduğunu anlattı... "Anne ve babamı bana bir şey söylemeden götürmüşlerdi. Onları doğuya giderek bulabileceğime inanıyordum. Açlık ve soğuktan donmak üzere olduğu sırada ise gri bir kurt karşıma çıktı. Beni koruması altına aldı. Ona 'Anne Rita' diyordum. Beni besledi."

'HAYVANLAR DAHA DÜRÜST'
Hayvanların insanlardan iyi olduğuna inanıyorum. İnsanlar yüzünüze gülüp, sırtınızdan bıçaklayabilir. Ancak hayvanlar cömert, sevecen ve dürüsttür! Kan kokusunu, en ufak bir tehlikeyi hissedebiliyorum. Evlendim ve çocuklarım da oldu. Ancak alışmam zor oldu. Hâlâ, kurt besliyorum..."
Haberin fotoğrafları