kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Aralık 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Tatilcilerin dönüşü çileli oldu

Yeni Haber
Kurban Bayramı'nı aileleri ve sevdikleri ile beraber geçirmek isteyen vatandaşlar arife gününden beri yollara düştü. Bayram dolayısıyla yolların kalabalık olması nedeniyle çoğu vatandaş tatilinin yarısını yollarda geçirmek zorunda kaldı.

Bayram tatilinden dönen İstanbul ve Trakya bölgesinde yaşayan vatandaşlar dönüş için deniz yolunu tercih edince Yalova Topçular'da uzun kuyruklar oluştu. Km'lerce uzayıp giden kuyruklar vatandaşın güzel geçirdiği bayram tatilini burnundan getirdi.

İstanbul Deniz Otobüsleri İşletmesi (İDO) yetkilileri gemi ve sefer sayısını arttırarak vatandaşların hızlı ve en kısa sürede Eskihisar'a geçebilmesini sağladıklarını açıkladı.

12 arabalı vapurun çalıştığı Topçular-Eskihisar hattında arabalı vapurlar Topçular'dan aldıkları araçları Eskihisar'a bıraktıktan sonra bekleme yapmadan geri döndü. Araç yoğunluğun gece yarılarına kadar süren Topçular'da, vatandaşlar araçlarında mahsur kaldı.

Tatilcilerin hep bir anda yola çıkması nedeniyle oluşan yoğunluk nedeniyle zaman zaman durma noktasına gelen trafik, Yalova- İzmit karayolunda da farksız değildi.

Ufak çaplı kazaların da meydana geldiği yollarda vatandaşlar gece yarısından sonra ancak evlerine ulaşabildi.

4 günlük tatilden bir şey anlamadıklarını belirten vatandaşlar, bir daha 4 günlük gibi kısa süreli tatillerde yollara çıkmayacaklarını belirtti.