kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Aralık 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yaralı ambulanstan düştü!

Yeni Haber
Yenimahalle ve Çankaya'da meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 1'i ağır 4 kişi ağır yaralandı. Yenimahalle Hipodrom Caddesi'nde sabaha karşı meydana gelen kazada, eski Hipodrom yönüne seyreden Emrah Uzun (22) yönetimindeki 06 TFP 21 plakalı otomobil, benzin istasyonu karşısındaki refüje savruldu. Refüjdeki ağaçlara çarptıktan sonra durabilen aracın sürücüsü Emrah Uzun ve otomobilde bulunan Mehmet Ali Kocaman yaralandı.

Yaralılardan, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Emrah Uzun'un durumunun iyi olduğu, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi
İbn-i Sina Hastanesine kaldırılan Mehmet Ali Kocaman'ın ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Yaralılardan Mehmet Ali Kocaman, kaza yerinde konulduğu ambulansın hareket etmesinden kısa süre sonra aracın arka kapısının açılması
üzerine yere düştü.Yaralının ambulanstan düştüğünü gören bazı vatandaşlar, ''Yaşayan adamı öldürdünüz. Biz, Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşıyoruz, insan hayatı bu mu?'' diyerek tepki gösterdi. Diğer yaralı Emrah Uzun için beklenen ikinci ambulansın geç gelmesi de vatandaşların tepkisine neden oldu.

Kazanın ardından otomobile ait motor ve diğer parçaların yola dağıldığı ve hız ibresinin 200 kilometre/saatte sabitlendiği görüldü.Kaza nedeniyle kısmen trafiğe kapatılan yol, temizleme çalışmalarının ardından açıldı.

ÇANKAYA'DAKİ KAZA

Çankaya'daki trafik kazasında da 2 kişi yaralandı. Kocatepe Kültür Merkezi yönünden Mithatpaşa Caddesi yönüne seyreden Onur P. yönetimindeki 06 P 5363 plakalı otomobil, Kocatepe Nikah Salonu önündeki alt geçit girişinde refüjdeki beton direğe çarptı.Kazada, otomobilde bulunan Mücahit Gülaç (22) ve Mehmet Erdoğan (23) yaralandı.Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedaviye alınan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken, sürücü Onur P. gözaltına alındı.

AA