kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Aralık 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Diyarbakır'a Hilton Garden Inn

Yeni Haber
Türkiye'deki ilk Hilton Garden Inn, Diyarbakır'da açılacak. Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Hilton Hotels Corporation'un, 2009 Aralık ayında Diyarbakır'da açılması öngörülen Türkiye'deki ilk Hilton Garden Inn oteli için Amplio Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi ile yönetim sözleşmesi imzaladığı bildirildi.

İmzalanan sözleşmenin, Hilton ile Amplio arasında tümünü Hilton'un yönetmesi planlanan 15 Hilton Garden Inn ve Hampton by Hilton Otelinin açılmasını öngören stratejik gelişim ortaklığının bir parçası olduğu belirtildi.

Avrupa Hilton Otelleri Başkanı Wolfgang Neumann, Türkiye'yi, Hilton Family otellerini tanıtabilecekleri ve otelcilik sektörü için geniş gelişim olanakları sunan temel gelişim pazarı olarak belirlediklerini vurguladı.
Amplio'nun kurucu ortaklarından Alaeddin Babaoğlu ise, Hilton ile imzaladıkları anlaşma çerçevesinde ilk oteli Diyarbakır'da açacaklarını ve Türkiye çapında birçok başarılı projeye birlikte imza atacaklarını ifade etti. Merkezi konumda yer alacak Hilton Garden Inn Diyarbakır, 150 odalı olacak.

AA