kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Aralık 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
SALONDAKİ OYUNUN KADROSU BEŞ KİŞİ "Arkadaşım Kadın Oldu," kısa süre için kadın kılığına girmek zorunda kalan bir erkeği anlatıyor. Metin Zakoğlu, Milas Levent, Hülya Usuğ, Berna Acarman, Derya Çakır rol alıyor.

Evde tiyatro: 23 YTL

Öner ÖNGÜN MAGAZİN
İstanbul'da oynayacak salon bulamayan tiyatrocular, çare olarak evlerinin salonunu tiyatroya çevirdi. Biletler 23 YTL'den satılıyor..
Tiyatro oyuncusu ve oyun yazarı Metin Zakoğlu, dünyada bir ilki gerçekleştirerek İstanbul Erenköy'deki evinin salonunu, tiyatro salonuna dönüştürdü. Metin Zakoğlu, kendisinin yazıp-yönettiği ve oynadığı "Arkadaşım Kadın Oldu" adlı iki perdelik komediyi, evinin salonunda sergiledi. Yaklaşık 30 davetlinin izlediği oyun sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Metin Zakoğlu, "Tiyatro salonu bulmakta zorluk çekiyorduk. Bulduğumuz salonlar da büyük olduğu için dolduramıyorduk. Aklıma evimin salonunu tiyatroya dönüştürmek geldi. Böylece, oyunumu kapalı gişe oynayabiliyorum" dedi. Zakoğlu, bilet fiyatının 23 YTL olduğunu söyledi.

'OYUNLA İÇ İÇE İZLEDİK'
Oyunu izlemeye gelenler arasında şarkıcı Atilla Atasoy, Nurhan Damcıoğlu ve manken Didem Erol gibi ünlü simalar yer aldı. Oyunu izleyenler, "Böyle bir tiyatroya ilk kez geldik. Salon ufak olduğu için, sanki oyun ile iç içeymişiz gibi izledik" dedi.
Haberin fotoğrafları