kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Kasım 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Suçlular cezalarını çekmeli

İstanbul Büyükçekmece'de yolcu kapma yarışına giren iki minibüsün yaptığı kazada, 4 yaşındaki Bekir Bulut'un bacakları koptu. Ancak 3 ay sonra yürüyebilecek olan Bekir, "Bir daha otobüse binmem" diyor.

Nevin Çiçek:
Diyecek hiçbir şey bulamıyorum. Bu çocuk ileride bir gün hayatını ayakları üzerinde kazanmak zorunda kalırsa, ne olacak?

Neşet Yılmaz İşbilir: Yetkililer yukarıdan emir gelince ya da para lazım olunca ceza kesmeyi biliyor. Peki neden minibüslere ceza kesmiyorlar? Kadınlarla, yaşlı insanlarla alay eden minübüs şoförleri var. Bir kez olsun minibüsle Kadiköy'den Pendik'e gidin de nelere şahit olacağınızı görün. Birileri mani olsun artık bu gidişe.

Umut Sinan Bostan: Bu caniler aşırı hız yaparak insan hayatını hiçe sayıyor. Belki de Türkiye'nin en tehlikeli yolu olan TÜYAP'tan Beylikdüzü'ne inen yolda trafik denetleme memurları neden hız kontrolü bile yapmıyor acaba?

Ali Atıf: Suçlular cezalarını çekmeli. 4 yaşında bir çocuk kendini bilmez şoförler yüzünden ayaksız kaldı. Allah annesine ve babasına sabır versin.