kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Kasım 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Saçları ebeveynlerinin kopyası

Hollywood'un ünlü çocukları, saç stilleriyle ebeveynlerinin birer kopyası gibi duruyor. Anne ve babalar da, çocuklarıyla aynı model saçı kullanmayı tercih ediyor..
Hepsi babası gibi
Dünyaca ünlü futbolcu David Beckham'ın üç oğlu da saçlarını babaları gibi kestiriyor. 8 yaşındaki Brooklyn, 5 yaşındaki Romeo ve 2 yaşındaki Cruz, giydikleri bu formalarla da babalarına çok benziyor.

Hem annesine hem babasına benziyor
18 aylık Suri'nin saçı hem annesi Katie Holmes'a hem de babası Tom Cruise'a benziyor. Kızının doğumundan önce uzun saçlarıyla tanıdığımız Katie Holmes, uzun zamandır saç modelini değiştirmiyor.

Saç modelini annesi seçti
Amerikalı iş adamı Donald Trump'ın oğlu Barron, saç şeklini annesi Melania Trump'a borçlu. Barron'un saç rengi babasıyla aynı.

Punk saçı çok yakışmış
Ünlü şarkıcı Gwen Stefani'nin 17 aylık oğlu Kingston'ın saçları, babası Gavin Rossdale gibi punk! Oğlunun kendisine olan benzerliğinden mutluluk duyan Rossdale, onun kıyafetlerini de özenle seçiyor.

Altın sarısı saçları tıpkı annesi!
Oscarlı yıldız Reese Witherspoon'un 8 yaşındaki kızı Ava, hem yüzüyle hem de saçlarıyla tamamen annesine benziyor. Doğal sarışın olan Witherspoon'un kızı da kendisi gibi sarışın. Kızını küçük bir hanım gibi giydiren ünlü aktris, "Saçına hiç karışmıyorum. Ava, o gün nasıl isterse öyle model veriyoruz" şeklinde konuşuyor.

Tokalar annesinden
Ünlü aktris Jennifer Garner'ın 23 aylık kızı Violet, annesinin süslü tokalarını takmaya bayılıyor. Minik Violet, saçını annesi gibi yandan tokayla toplamayı da çok seviyor.
Haberin fotoğrafları