kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Kasım 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Babası bulunmadan kızı defnedilmeyecek

Güngör KARAKUŞ - Müslim SARIYAR SABAH
Sarıyer'de bir dalganın aldığı kızının ardından atlayan baba, üçüncü günde de bulunamadı. Aile iyi ya da kötü haberi bekliyor..
İstanbul Sarıyer'deki Rumelifeneri'nde bir dalganın çekip aldığı 6 yaşındaki kızı Aylin'i kurtarmak için atladığı denizde kaybolan Cemal Tayfun Gökhan'ı arama çalışmaları üçüncü gününde fırtınaya takıldı. Sivil savunma ekipleri ve jandarma fırtına ve dalga yüksekliklerinin fazla olması nedeniyle çalışmalarına ara vererek sadece dürbünle gözetleme yaptı. Öğleden sonra ise fırtınanın dinmesiyle bir helikopter ile Kıyı Emniyeti ve Gemi Kurtarma İşletmeleri Genel Müdürlüğü'ne ait bir gemi ve Sahil Güvenlik ekipleri Gökhan'a ulaşmak için denizde arama başlattı. Ancak sadece 2 saat süren arama çalışmalarından bir sonuç çıkmadı. Tekrar fırtınanın başlamasıyla çalışmalara ara verildi.

ANNE EVİNE GETİRİLDİ
Dalgaların baba kızı yuttuğu yerde Gökhan ailesinin yakınlarının umutlu bekleyişi ise devam ediyor. Aile yakınları baba Gökhan'ın yaşadığına inandıklarını söyleyerek arama kurtarma çalışmalarından çıkacak iyi ya da kötü sonucu beklediklerini söyledi. Anne Alexandra Gökhan ise bir süre kaldığı hastaneden çıkarılarak Sarıyer Zekeriyaköy'deki evine getirildi. Evi ailenin yakınları ziyaret ederken, küçük Aylin'in cenazesi ise otopsisinin yapıldığı Adli Tıp Kurumu Morgu'nda bekletiliyor. Aile, minik Aylin'in cenazesini baba Gökhan'dan gelecek habere göre toprağa verecek.
Haberin fotoğrafları