kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Kasım 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

McCartney ilk eşinin kankisiyle aşk yaşıyor

Paul McCartney, 1998'de göğüs kanseri nedeniyle hayatını kaybeden ilk eşi Linda Eastman'ın kankisi Nancy Shevell ile aşk yaşıyor. Mutlu çifti, Fransız Paris Match dergisi görüntüledi..
Müzik dünyasının efsane grubu The Beatles'ın üyelerinden Paul McCartney'nin bugünlerde keyfine diyecek yok. Geçtiğimiz ay, tam 57 milyon pound'luk tazminat karşılığında eşi Heather Mills'ten boşanan ünlü müzisyen, yeni bir aşka yelken açtı. 65 yaşındaki McCartney ile 47 yaşındaki esmer sevgilisi Nancy Shevell, Hamptons'ta bir plajda baş başa romantik bir tatil yaparken objektiflere yakalandı.

Ailece görüşüyorlardı
Mutlulukları gözlerinden okunan çiçeği burnunda aşıklar, aslında birbirlerini uzun zamandır tanıyor. Sağlık ürünleri satan bir şirkette yöneticilik yapan Nancy Shevell, McCartney'nin ilk eşi Linda'nın yakın arkadaşı. Ünlü şarkıcının Heather Mills'ten boşanmak için mücadele ettiği günlerde sık sık bir araya gelip sohbet eden ikilinin arasındaki bağ, bir anda dostluktan aşka dönüşüverdi. Çiftin, birlikte oturacağı da söyleniyor.