kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Kasım 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Adem Ergen'in hayatını kaybettiği kazanın hemen ardından tabelalar konulan bölgeye dün de beton bariyerler yerleştirildi.

Kazadan sonra önlem!

Yalçın BEL SABAH
Ümraniye'de bir kişinin, otomobille içi su dolu çukura düşerek öldüğü kaza alanına dün beton bariyerler konuldu. Hiçbir uyarı tabelasının bulunmadığı bölgeye, kazanın hemen ardından uyarıların yerleştirildiği iddia edilmişti.....
Ümraniye - Şile yolu üzerindeki kavşak inşaatının çevresi, önceki gece meydana gelen ve ölümle sonuçlanan kazanın ardından beton bariyerlerle çevrildi. Ümraniye'de önceki gece saat 03.00 sıralarında içinde Adem Ergen, Mustafa Torun, Niyazi Sekmen ve Selahattin Uysal'ın bulunduğu otomobil, Şile Yolu Birlik Mahallesi Kavşağı- Kemerdere Kavşağı arası yol düzenleme ve ilave köprü yapımı inşaatının 5 metrelik içi su dolu çukuruna düşmüş, araçtaki Adem Ergen (36) boğularak hayatını kaybetmişti.

'İŞARET YOKTU' İDDİASI
Mustafa Torun'un kullandığı otomobilin çukura düşmesiyle meydana gelen kaza öncesinde yol ortasında çukur olduğunu gösteren herhangi bir uyarı tabelasının bulunmadığı, kazanın ardından bir tabela ve dubalar konulduğu iddia edilmişti. Dün de kaza alanının çevresine betondan bariyerler konulduğu dikkat çekti.

SÜRÜCÜ CEZAEVİNDE
Kaza sonucu hayatını kaybeden Adem Ergen'in cenazesi önceki gün Adli Tıp Kurumu morgundan yakınları tarafından alınarak defnedilmek üzere memleketi Ordu'ya götürüldü. Ergen, Ordu İkizce Yoğunoluk köyünde bulunan aile kabristanında toprağa verildi. Kaza sırasında otomobili kullanan ve alkollü olduğu belirlenen sürücü Mustafa Torun ise "dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu ölüme sebebiyet" vermekten tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Haberin fotoğrafları