kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Ekim 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bayram yağmurlu geçecek

Yeni Haber
Ramazan Bayramı'nın ilk günü yurt genelinde parçalı ve az bulutlu geçecek.

Bu gece, Karadeniz üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın etkisiyle cumartesi ve pazar günü hava sıcaklığı azalacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, bugün yurt genelinin parçalı ve az bulutlu olması beklenirken, kuzeybatı kesimlerinin öğle saatlerinden itibaren çok bulutlu, Marmara'nın güney batısı ile Kuzey Ege kıyılarının sağnak yağışlı geçmesi bekleniyor.

Bayramın ikinci günü yurdun kuzeybatı kesimleri, bu geceden itibaren Karadeniz üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın etkisi altına girecek. Cumartesi günü Marmara Ege Akdeniz ile Batı Karadeniz'de görülecek sağnak yağışların akşam saatlerinden itibaren iç bölgelere yayılması bekleniyor. Hava sıcaklığı yağışla birlikte kuzey, iç ve batı kesimlerinde 4-6 derece azalacak.

Bayramın üçüncü günü, Karadeniz üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın şiddetini arttırarak kuvvetli rüzgarla birlikte yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinde etkili olması bekleniyor. Hava sıcaklığı ise tüm yurtta 8-10 derece azalacak. Marmara'nın doğusu, güney ve İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu ile Karadeniz Bölgesi sağnak yağışlı geçecek. Rüzgar yurdun kuzey ve iç kesimlerinde kuzey-kuzeydoğu yönlerden kuvvetli kısa süreli fırtına şeklinde esecek.

(ANKA)