kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Ekim 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Arife gününde servis faciası

Sırrıberk ARSLAN - Yalçın BEL SABAH
İlköğretim okuluna götürülen öğrencilerin bulunduğu servis şarampole yuvarlandı. İki öğrenci öldü, 14 öğrenci yaralandı..
Kahramanmaraş-Andırın karayolunun otuzuncu kilometresindeki Yenicekale mevkisinde dün saat 11.30 sıralarında meydana gelen kazada, taşımalı sistemle köylerinden alınarak Yenicekale'deki ilköğretim okuluna giden öğrencileri taşıyan Mehmet Ceyhan yönetimindeki servis aracı, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada ilköğretim okulu 7. sınıf öğrencisi olan Hasibe Ay ile ismi belirlenemeyen bir erkek öğrenci yaşamını yitirdi, 14 öğrenci de yaralandı.

TATİLİN İLK GÜNÜ KAZALAR
Öte yandan İstanbul'dan Bolu'ya bayram ziyaretine gitmekte olan Çay ailesinin bulunduğu otomobil TEM Otoyolu Kartal Mevkisi'nde kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kazada, 5 yaşındaki Selcan Çay hayatını kaybederken, otomobilin sürücüsü baba Orhan Çay (28), anne Selvi Çay (26) ve 3 yaşındaki Oğuz Çay yaralandı. Kazada yaşamını yitiren Selcan Çay'ın cesedi Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. Bu arada arife günü yurt genelinde meydana gelen trafik kazalarında 34 kişi hayatını kaybederken, 96 kişi de yaralandı.