kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Ekim 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Tacizciden kaçtı köprüden düştü

Yalçın BEL-Erdoğan YAPIK SABAH
Üsküdar'da peşine takılan tacizciden kaçan genç kız 10 metre yükseklikteki köprüden D-100 yoluna düştü. Kızın durumu ciddi..
İstanbul Üsküdar'da teknik ressam Çiğdem Tellioğlu (23), kendisini taciz eden kişiden kaçarken D-100 üzerindeki 10 metre yükseklikte köprünün merdivenlerinden aşağı düştü. Tacizci olay yerinden kaçarken Tellioğlu'nun belinde ve bacaklarında kırık olduğu öğrenildi. Özel bir şirkette 2 yıldır teknik ressam olarak çalışan Çiğdem Tellioğlu, ailesi Gebze'de olduğu için hafta için birlikte çalıştığı kız arkadaşında kalıyordu. Dün sabah saatlerinde genç kız şiddetli baş ağrıları nedeniyle Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne geldi. Tedavisini yaptırdıktan sonra Tıbbiye caddesindeki evine doğru yola çıktı. Ancak bu sırada kimliği belirsiz bir kişi tarafından takip edilmeye başlandı. Genç kız "Gel buraya" diyerek kendisine tacizde bulunan şahıstan kurtulmak için kaçmaya başladı fakat tam bu sırada caddede bulunan köprünün merdivenlerinden D-100 yoluna düştü. Tellioğlu'nun çığlıklarını gören bir vatandaş durumu polise ve ambulansa bildirdi.

'MAVİ GÖMLEKLİYDİ'
10 metre yükseklikten yola düşen genç kız ağır yaralı olarak Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Belinde ve bacaklarında kırıklar tespit edilen genç kızın durumunun ciddi olduğu kaydedildi. Tellioğlu ameliyata alınmadan önce yaşadığı korkunç olayı şöyle anlattı: "Mavi gömlekli biri takip ediyordu, tinerci zannettim, Ben hızlandıkça o da hızlandı. Bir anda bir boşluktan aşağı düştüm."