kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Türk işi 'Hamam' artık yurtdışında 'ünlü' oldu

Türk havlu ve bornoz markası Hamam, ürünlerine bu sezon yeni yorumlar getiriyor. Yurtdışında büyük ilgi gören Hamam'ın ürünlerini Fashion TV kızları da kullanıyor ..
İLİŞKİLİ HABERLER
Türk işi 'Hamam' artık yurtdışında 'ünlü' oldu
Eskiden banyodan çıkınca bir havluya sarılır, hızla kurulanır ve bir an önce giyinirdik. Oysa artık banyo sonrası bir ritüele dönüştü. Şimdilerde çoğumuz banyodan çıkınca havlumuza ya da bornozumuza sarılıyor, elimize kahvemizi/çayımızı alıyor, televizyonun karşısına geçip keyif yapıyoruz. Böyle olunca da üzerimizdeki havlu ve bornozun rahatlığı, şıklığı da daha bir önem taşıyor. Bir Türk markası olan Hamam; birbirinden şık, kullanışlı havlu, bornoz ve peştamallarla banyo sonrasını keyfe dönüştürüyor. Hamam; E vitaminli, anti-bakteriyel, yüzde 100 pamuk ve doğal olan ürünlerinde keten, bambu ve ipek gibi materyaller kullanıyor. Hatta Hamam koleksiyonunda Swarovski taşlarla süslenmiş ürünler de bulmak mümkün. Ayrıca dilerseniz, aldığınız ürüne özel işleme de yaptırabiliyorsunuz. Hamam'ın; 'Koza', 'Kozadan Kelebeğe', 'Yenilenme' ve 'Kurulanma' olarak adlandırılan dört farklı koleksiyonu var. 'Koza'; yumuşak, sıcak ve koruyucu bir örtü hissi veren ürünlerden meydana geliyor. Koleksiyonda, yumuşacık bornozlar var.

CİLDE BAKIM YAPAN HAVLULAR
'Kozadan Kelebeğe'; pamuktan ve ipekten üretilmiş, tamamen elle işlenerek meydana gelen havlu ve peştamallardan oluşuyor. 'Yenilenme'de ise amaç kullanacağınız Hamam ürünleriyle arınmayı ve yeniden enerji bulmayı sağlamak. Havlular, banyo paspasları ve masaj eldivenlerinden oluşan bu adımda yer alan ürünler üç farklı kumaştan üretiliyor. 'Kurulanma'da; teninize bakım yapan ürünler var. Özellikle havlularda bulunan E vitamini sayesinde, cildinizi sadece kurulamakla kalmayıp, bakım da yapmış oluyorsunuz.