kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Halle Berry'i aşkı elleriyle besliyor

Geçtiğimiz günlerde 3 aylık hamile olduğunu açıklayan Halle Berry, şu sıralar hayatının en mutlu günlerini yaşıyor. Model sevgilisi Gabriel Aubry, güzel yıldızı kendi pişirdiği yemeklerle ve kendi elleriyle besliyor..
Oscarlı yıldız Halle Berry aşkta şeytanın bacağını ünlü Kanadalı model Gabriel Aubry ile kırdı. Aşk hayatında Aubry ile tanışıncaya kadar aradığını bulamayan güzel yıldız, aşka olan inancını yeniden kazandı. Başından geçen iki evliliğini de büyük bir hayalkırıklığı sonrası bitiren Berry, 2005 yılında Versace için yapılan bir moda çekimi sırasında tanıştığı Gabriel Aubry ile şu sıralar bulutların üzerinde geziyor.

HAYALLERİ GERÇEK OLDU
Geçtiğimiz günlerde üç aylık hamile olduğunu açıklayan Berry, People dergisine "Üç yıldır Gabriel ile birlikteyiz. En büyük isteğim anne olmaktı, nihayet hayallerim gerçek oldu" diye konuşuyor. Güzel yıldız sevgilisinin kendisine bir bebekmiş gibi özen gösterdiğini söylüyor. Hamile olduğunu öğrendiğinden beri Aubry'nin her sabah kahvaltısını hazırlayıp yatağına getirdiğini belirten Berry, "Çok güzel yemek yapıyor. Beni elleriyle besliyor. Şimdiden kilo almaya başladım bile!" diyor. Yakışıklı model de baba olacağı için çok mutlu olduğunu dile getirerek şöyle konuşuyor: "Halle benim her şeyim. Ona bakmaya bile doyamıyorum. O ne isterse onu memmuniyetle pişiririm." Şeker hastası olduğu için hamile olduğunu öğrendiğinde endişe ettiğini belirten Berry, endişesinden sevgilisi sayesinde kurtulduğunu söylüyor. 41 yaşındaki ünlü aktris, 23 yaşından beri şeker hastalığıyla mücadele ediyor.
Haberin fotoğrafları