kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Dışişleri Bakanı Ali Babacan

Halk ne diyor?

Türkiye artık ABD'den yardım dilenmesin!..
Dışişleri Bakanı Ali Babacan, Chicago Üniversitesi'ndeki konuşmasında "Türkiye terörden çok çekti" dedi ve ekledi: "Türkiye, Irak Hükümeti ve ABD'den PKK terörüne karşı somut ve güçlü bir destek bekliyor."
MUSTAFA SAVAŞ: Bakanın başı sağolusun. Ben 24 yaşında bir gencim. Geçen hafta bir milletvekili çıkıp "Apo tetörist değil, Kürt lideri' diyor. Asker terörist öldürüyor millet toplu olarak teröristlerin cenaze namazını kılıyor. Severek dinlediğimiz sanatçılar yurtdışında "Vallahi Apo'yu özledik, dostu özledik" diyor. Biz de gidip o sanatçının kasetini alıyoruz. Asker "Girelim Irak'a" diyor. Bizim bakan Amerika'da bir üniversitede "Canım yandı yardım edin" diyor. Nasıl oluyor anlamıyorum...

RUTKAY DİNÇ: Kendi kendimizi savunamayan bir ülke olarak aylardır yardım dileniyoruz. Türkiye bu hale düşecek bir ülke değildir. Bizi bu hale düşeren kişiler Türk halkına nasıl kahraman olarak gözüküyor? Dış ülkelerden borç alıp ekonomide yapay iyiye gidiş yaratıldı. Zaman içinde Türk halkı bunu anlayacak!