kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
BREE'NİN SIRRI ÇÖZÜLÜYOR.... Marcia Cross, dizideki adıyla Bree Van de Kamp sezonu hamile olarak kapatmıştı. Bu sezon hamileliğin sırrını öğreniyoruz. Cross o yüzden bir beşikle poz verdi.

Yeni sezonda bu mahalle 'cehennem gibi' olacak!

ZEYNEP GÜLER CEYLAN GÜNAYDIN
'Desperate Housewives'ın 4'üncü sezonu 30 Eylül'de Amerika'da başlıyor. Yeni sezonda 'Wisteria Lane' mahallesine taşınan gay çift ve sırlarla dolu Mayfair ailesiyle ortalık iyice şenleniyor..
2004 Ekim'inden beri Amerikan ABC kanalında yayınlanan 'Desperate Housewives' kısa sürede izlenme rekorları kırarak 20 milyon televizyon seyircisini kendine bağladı ve kazandığı Altın Küre ve Emmy ödülleriyle televizyon tarihine geçti. Dizinin dördüncü sezonu 30 Eylül'de Amerika'da ve çok yakında da ülkemizde hayranlarıyla buluşacak. Yeni sezon 'Mahallede cehennem bir gün-It's a hell of a day in the neighbourhood' sloganıyla ekranlarda olacak. Dizi oyuncuları Marcia Cross, Teri Hatcher, Nicolette Sheridan, Eva Longoria ve Felicity Huffman da yeni sezon başlamadan eski sezona atıfta bulunan fotoğraflar çektirerek ufak bir hatırlatma yaptılar kendilerince...

HARİKA BİR SEZON
Dizinin yapımcısı Marc Cherry, izleyiciyi harika bir sezonun beklediğini söylüyor. Üçüncü sezon, Sheridan'ın oynadığı karakter Edie Britt intihara kalkışırken sona ermişti. Cherry, Edie Britt hayranlarına müjdeli haberi veriyor: Sheridan geri dönüyor! Aşkta bir türlü şansı yakalayamaması ile tanınan Teri Hatcher'in oynadığı sakar Suzan karakteri, bu sefer yeni kocası Mike ile ev işlerinde sorun yaşıyor. Eva Longoria'nın oynadığı Gabrielle ise yeni kocasını eski kocasıyla aldatmaya başlıyor. Ayrıca Marcia Cross'un sahte hamileliğinin nedeni de bu sezonda ortaya çıkıyor. Bu arada Felicity Huffman'ın oynadığı Lynette Scavo, kanserle savaşa devam ediyor. Yeni sezon bu sürprizlerle bitmiyor, Wisteria Lane'e esrarengiz karakterler taşınıyor. Mahalleye ilk taşınanlar ise gay bir çift! Ayrıca yeni sezonda dizide ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'in yeni İngilizce albümündeki single şarkısı 'Miles In These Shoes' da görücüye çıkıyor.

KADRO GENİŞLİYOR
Dizinin kadrosuna dördüncü sezonda yeni isimler katılıyor. Rachel Fox 'Kayla Huntington' karakterini canlandırırken; Dana Delany, Katherine Mayfair karakterine, Lyndsy Fonseca da Dylan Mayfair karakterine hayat veriyor. Katherine Mayfair'in eşi Adam Mayfair rolünde de Nathan Fillion var. Wisteria Lane'in en çok merak edilen yeni sakinleri ise; gay çift. Gay çift rolünde Kevin Rahm (Lee) ve Tuc Watkins'ı (Bob) izleyeceğiz. Üçüncü sezonda sık sık izlediğimiz Gabrielle Solis'in eşi Victor Lang (John Slattery), Lynette ve Tom'un çocuklarının bakıcısı Karen McCluskey (Kathryn Joosten) ve Lynette'in annesi Stella (Polly Bergen) dördüncü sezonda da bizlerle birlikte olacak.
Haberin fotoğrafları