kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Eylül 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Michael Richards

Kendimi izlerken göbeğim ağrıyor

* Ünlü Amerikan sitcom'u 'Seinfeld'i izlediğinizi biliyorum. Burhan Altıntop'u oradaki Michael Richards'ın canlandırdığı Kramer'e çok benzetiyorum. Etkilenmiş olabilir misiniz ondan? Evet, olabilir. Çok seviyorum Kramer'i. İzlemek büyük zevktir, tam bir şov adamıdır. Özel dünyasında yaşar, rol de öyle yazılmış zaten. Kramer'in yaptığını yapmak mümkün değildir. Ben de çok özel dünyasında yaşayan birisiyim, yaptıklarım şaşırtıcı. Yöntem olarak uyguladığım bir şey olabilir. Ama kendine hastır, taklit değil.

* Canım çok sıkkın olduğunda Burhan Altıntop'u izliyorum. Antidepresan gibisiniz adeta... Benim için de çok komik biri. Tamamıyla eğlencem Burhan. Kendimi izlerken göbeğim ağrır.

* Kramer dışında kime gülersiniz? Peter Sellers'ın oyunculuk üslubu çok ilgimi çeker. Uyguladığım da bir şeydir. Woddy Allen'ın bazı filmleri çok hoşuma gidiyor, onun da hayat hikayesi benim gibi. Taşradan New York'a... Onun dışında Binnur (Kaya) ve Yiğit Özgür'e çok gülüyorum. Çok güldüğüm zaman çok öksürürüm. Binnur'a "Sus artık" diyorum, ama bir ruh hastası. Gülenin peşine düşüyor sonuna kadar zorluyor. Kaçtığım çok olmuştur.

* Sizin karşınızda gülmekten oynamak da zor olsa gerek? Öyle oluyor ama bundan memnunum. Biri gülmeyince neyin komik olduğunu bilmiyorum. Gülen birini gördüğümde o tarafımı genişletiyorum. O daha da deliriyor ve bu çok hoşuma gidiyor.