kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Eylül 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Keremcem Saadet Işıl Aksoy Esra Oflaz Güvenkaya Ömer Çelik Demet Kutluay İbrahim Kutluay Mirkelam İpek Tuzcuoğlu

MTV ve ünlüler Şefkat Eli'ni uzatıyor Işıl

Hasta ve hasta yakınlarına yardım sağlama amacıyla başlatılan 'Şefkat Eli' kampanyasına ünlüler büyük ilgi gösterdi. MTV'de, kampanya için yapılan özel programda halktan da destek istendi..
İLİŞKİLİ HABERLER
MTV ve ünlüler Şefkat Eli'ni uzatıyor Işıl
Sadece Türk değil, dünya gençliğinin de en çok izlediği müzik kanallarından biri olan MTV, dünya çapında düzenlediği sosyal yardım kampanyalarıyla da dikkat çekiyor. Geçtiğimiz yıl yayın hayatına başlayan MTV Türkiye de bu misyonu devam ettiriyor. Yayınlarında, izleyicilerini, sosyal sorumluluk kampanyaları hakkında bilgilendiren MTV, son olarak 'Şefkat Eli' Yardım ve Sosyal Sorumluluk Kampanyası'na destek veriyor. 'Şefkat Eli' projesinin esin kaynağı; Adana'da, kanser tedavisi gördüğü hastanenin otoparkında kalan küçük Feyzullah'ın gazetelere yansıyan dramı oldu. Ömer Çelik ve MTV Türkiye'nin başkanı Esra Oflaz Güvenkaya, bu haberden sonra; maddi durumu kötü olan hasta ve hasta yakınlarına yardım etmek amacıyla 'Şefkat Eli' kampanyasını başlattılar. Kampanya ilk olarak, Adana pilot bölgesinde hasta ve hasta yakınlarının konaklama ve bakım sorunlarının ortadan kaldırılmasını amaçlıyor. Yeterli yardım toplanıldığında, diğer iller de kampanya kapsamına alınacak. 'Şefkat Eli' kampanyasına yardım toplamak için geçtiğimiz akşam, MTV Türkiye ekranında, 'MTV eksTRa' adıyla özel bir program yapıldı. Programın amacı; ünlü sanatçıların desteğiyle kampanyaya dikkat çekmek ve yardım toplamaktı. Sunuculuğunu Keremcem ve Saadet Işıl Aksoy'un yaptığı programın konukları ise; projenin öncüsü Milletvekili Ömer Çelik, Ceza, Hayko Cepkin, Şebnem Dönmez, Keremcem, Mirkelam, İbrahim- Demet Kutluay çifti, İpek Tuzcuoğlu ve MTV Türkiye'nun kurucusu Esra Oflaz Güvenkaya idi.

HAMİLELİĞİME DENK GELDİ
'Şefkat Eli' kampanyasının öncülerinden Esra Oflaz Güvenkaya, programda, bir anne adayı olarak etrafına çok daha duyarlı bir hale geldiğini söyledi: "Hamilelikle beraber insan çok büyük gelgitler yaşıyor. Duygularınızın çok üst sınırlarda olduğu bir dönem bu. Annelik hormonları da çok çalışıyor. Bu kampanya, benim böyle bir dönemime denk geldi ve gözlerim doldu." Milletvekili Ömer Çelik ise, kampanya kapsamında, Adana'da yaptırılan misafirhanenin tamamlanmak üzere olduğu müjdesini verdi.
Kampanyaya destek için:
T.C. Ziraat Bankası (Adana) Atatürk Cd. Şb.si Şb Kodu: 931 Hesap No: 44361894-5007
Haberin fotoğrafları