kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Eylül 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Milletvekilleri için makam şoförü yok

Yeni Haber
TBMM Başkanı Köksal Toptan, Milletvekillerine birer şoför verilmesi imkanlarının bulunmadığını belirterek, " Şoför tahsisi imkanımız yok. Beşyüz elli tane şoför alıp istihdam etmemiz şu an imkansız" dedi..
Milletvekillerinin kendilerine bir sekreter ve bir danışmandan sonra bir de şoför verilmesi yönündeki taleplerine TBMM Başkanı Köksal Toptan'dan olumsuz karşılık geldi.

Toptan, Mecliste gazetecilerin sorusu üzerine, "Böyle bir talep Başkanlığa gelmiş değil. Gündemimizde böyle bir konu yok. TBMM olarak böyle bir imkanımız da yok. Şoför tahsisi imkanımız yok. Beşyüz elli tane şoför alıp istihdam etmemiz şu an imkansız" dedi.

Toptan, TBMM İdare Amiri ve AKP Adıyaman Milletvekili Hüsrev Kutlu'nun, böyle bir arzusu olduğunu ancak bu konuda bir çalışması olduğunu zannetmediğini söyledi.

ÜZÜCÜ KAZALAR

AKP Grup Başkanvekili Sadullah Ergin de gazetecilerin sorusu üzerine şöyle dedi:

"Şu anda ortada herhangi bir şey yok. Arkadaşlar çok yola gidip geliyor, kırmızı plakalı araçtan çok şoför talebi daha makul gelebilirdi ama şu anda böyle bir çalışma yok. Milletvekillerimiz parlamentoda yoğun çalışıyorlar, seçim bölgelerine gidiş gelişlerinde üzücü kazalar meydana gelebiliyor, bunları değerlendirmek gerekir. Ama Grubumuzun bu yönde bir çalışması yok."

(ANKA )