kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Eylül 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Çarşı grubu locaların ortasındaki bölümde. Karagümrük grubu, sol alt kısımda... Forza taraftar grubu ise sağ alt kısımda. Kapalı tribünde halen yer alan localar...

Geciken açıklama geldi: Bedava bilet verilmiyor

Ferdi Arslan cinayeti ve 'bedava bilet' iddialarına ilişkin kulüpten resmi açıklama geldi: Sponsorlar dışında kimseye bilet verilmiyor..
Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, Ferdi Arslan isimli taraftarın silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesi ve olayın ardından siyahbeyazlı kulüple ilgili medyada yer alan haberler üzerine dün bir açıklama yaptı. Yönetim kurulu imzasıyla, kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada özetle şu ifadelere yer verildi: "Medyada konuya ilişkin haberlerin, kulübümüze yönelik çeşitli iddialarla birlikte kamuoyuna sunulmasını, 104 yıllık şanlı bir büyük kulübe yapılan saygısızlık olarak nitelendiriyoruz. Hayal mahsulü 'Bedava Bilet' ve 'Pankart Kavgası' gibi komplo teoriler bir gazetecilik skandalıdır. Haberlerdeki, kulübümüzün bazı taraftar gruplarına ücretsiz bilet verdiği iddiaları hiçbir şekilde gerçek değildir. Kulübümüz maçlarının biletlerinin basımı, satışı ve dağıtımı da münhasıran Biletix isimli şirket tarafından yapılmaktadır. Sadece sponsorlarla sınırlı sayıda bilet verilmektedir. "

'KİŞİSEL BİR HUSUMET'
Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'nın lideri Alen Markaryan ve arkadaşları da, basın açıklaması yaparak, Ferdi Arslan'ın öldürülmesinin kişisel husumetten kaynaklandığını ileri sürdü. Beşiktaş meydanında yapılan basın açıklamasına Alen Markaryan'ın yanı sıra siyah-beyazlı tribünün ileri gelenleri ve Ferdi Arslan'ın arkadaşları katıldı. Markaryan şunları söyledi: "Ferdi, benim tribündeki yardımcımın en yakın arkadaşıydı. Olay iki kişi arasındaki husumetten kaynaklandı. Bilet olayı yoktur." Alen Markaryan, olayın genel menajer Sinan Engin aleyhine açılan pankartlara bağlanmaya çalışıldığını dile getirerek, şöyle dedi: "Pankart açıldığında zaten rahmetli arkadaşımız orada yoktu. Bu, maç haricinde, biz maçtayken olmuş bir olay. Bu olayın bilet veya pankart için olmadığını emniyet de biliyor. Ama Beşiktaş düşmanlığı yapılıyor, Çarşı'yı bu işlerin içine çekmeye çalışıyorlar."