kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ağustos 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Deniz Goran, yaşlı erkeklere olan bu ilgisini, baba hayranlığıyla açıklıyor.

Yazarı tanıyorum ama aşk yoktu

Hande ŞARMAN /HABER MERKEZİ
Eski bir futbol takımı yöneticisi, Goran'ın kitabındaki iddialara "Yazarı tanıyorum ama aramızda aşk ilişkisi olmadı" dedi..
Emekli bir Türk diplomatın İngiltere'de yaşayan kızının İngilizce kaleme aldığı "Türk Diplomatın Kızı" adlı anıroman tarzı kitabı, paniğe yol açtı. Türk kızı, "Deniz Goran" takma adını kullandığı kitapta, 17 yaşından itibaren yalnız yaşadığı Londra'da başından geçen aşkları; en genci 40 yaşında olan sevgililerini, uyuşturucu anılarını anlatıyor. Pazar günü SABAH gazetesinde yayımlanan haberin ardından aralarında ünlü bir futbol takımının yöneticisi, bir film yapımcısı ve ünlü bir sosyetik kadının da bulunduğu çok sayıda kişi, kendilerinden bahsedildiğini iddia ederek, kitabın yayımcısını aradı.

YILIN EN 'BAŞARILISI'
Önümüzdeki aylarda Türkçe olarak yayımlanması beklenen kitapta, eski futbol takımı yöneticisi hakkında, şu ifadeler yer alıyor: "O yılın en başarılı futbol takımının yöneticisi... Yakışıklı bir adam. Evliliğinde de turnayı gözünden vurmuş. Ancak TC hudutlarındaki en aşifte, en kaba kadınlarla yatıp kalkıyor." Aynı zamanda bir işadamı olan bu kişinin son günlerde yakın çevresine, kitabın yazarıyla tanışıklığı olduğunu, ancak gönül ilişkileri bulunmadığını söylediği öne sürüldü. Kızının, çok sayıda ünlü kişinin mahrem sırlarını deşifre ettiği kitabını SABAH'ta çıkan haber sayesinde öğrenen Deniz Goran'ın annesi ise, kızının yaptıklarıyla şoke oldu. Çevresine, kitapta söz ettiği kişilerin kendisini aradığını belirten Goran, "Bazıları bana 'İlişkimiz olmuş gibi anlatılmış. Oysa sadece tanışıklığımız var. Neden benden söz ettin' diye sordular" ifadelerini kullandı.